מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סכרת היריון- ערכים נמוכים...לין19/07/2011
שלום,
נתקפתי בסכרת היריון במיוחד בצום- אני מוטפלת במרפאת נשים בסיכון גבוה עם התפריט לדיאטה ומעקב אצל הרופא מדי שבועיים שלוש. הערכים אצלי מתחילים להתאזן בצום- נעים בין 80-99. לעיתים רחוקות זה עולה ל 103.הרופא חשב לתת לי בהתחלה זריקות אינסולין אבל עכשיו הוא אומר שהמצב משתפר ונמשיך לעקוב רק בעזרת הדיאטה.
מה שמדאיג אותי הוא כך- כשאני אוכלת גלידה או ארטיק הסוכר אצלי יורד- דוגמא- היום אכלתי גלידה עשירה בשוקולד ופצפוצי אורז בעלת 28 גרם פחמימות, בדקת אחרי השעה והסוכר יצא 86. למה זה ככה ? האם זה אומר משהו?
ועוד שאלה קטנה- אני עכשיו לקראת השבוע 34 והעוברית שלי שוקלת 2630, הרופא אומר שהבטן שלה גדולה לרוב בגלל הסוכר אצלי- אבל זה מתחיל להתאזן הסוכר- האם יש סכנה על העוברית שלי בגלל שהבטן שלה גדולה -שמנמנה?
אשמח לתשובה בהקדם האפשרי, אני נורא דואגת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכרת היריון- ערכים נמוכים... - תגובה
ד''ר אלי רימון19/07/2011לעיתים יש תגובה הפוכה של הגוף לאחר אוכל שגורמת לסוכר לרדת מאוד-אין בזה סכנה
לגבי משקל העובר משפיע על צות הלידה- הכוונה לגבי צורך בניתןח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)