אודה לכם לתשובות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אודה לכם לתשובות...
    הריונית
    20/07/2011

שבוע 21 אני מטופלת בנרות פרוגסטרוןבשל לידה מוקדמת בעברכמות שאני צורכת 400 מ"ל ביום שתי נרות .האם המינון בסדר? הרופא המטפל רוצה בנוסף שאתחיל טיפול בזריקות פרוגסטרון.האם הטיפול בנרות לא מספיקות?
    שאלה נוספת ..מידי שבועיים אני עושה בדיקה של אורך צוואר רחם בבדיקה אחת ראיתי שכתוב על גבי הטופס שהשליה ממוקמת בדופן קידמי ובבדיקה האחרונה לפני שבוע נאמר שהשיליה אחורית. האם השיליה משנה את מקומה במהלך ההריון????????שאלה נוספת שהכי מטרידה אותי ..נמצא לי חלבון בשתן (70) תרבית תקינה סוכר תקין (90) לחץ דם תקין 117/70 .ונמצא שבדיקה UREA תוצאה 12 . מה זה אומר ? הרופא המטפל אמר שצריך לעקוב השאלה שלי האם זאת תחילה של רעלת הריון?
    תודה ויום טוב:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אודה לכם לתשובות...

הוספת תגובה

• אודה לכם לתשובות... - תגובה

ד''ר אלי רימון
    20/07/2011

400 מ"ל ביום שתי נרות .האם המינון בסדר? כן
    הרופא המטפל רוצה בנוסף שאתחיל טיפול בזריקות פרוגסטרון.האם הטיפול בנרות לא מספיקות? אין הוכחה שיותר מ-200 עוזר
    שאלה נוספת ..מידי שבועיים אני עושה בדיקה של אורך צוואר רחם בבדיקה אחת ראיתי שכתוב על גבי הטופס שהשליה ממוקמת בדופן קידמי ובבדיקה האחרונה לפני שבוע נאמר שהשיליה אחורית. האם השיליה משנה את מקומה במהלך ההריון???????? לא, בקשי שיבדקו זאת פעם נוספת
    שאלה נוספת שהכי מטרידה אותי ..נמצא לי חלבון בשתן (70) תרבית תקינה סוכר תקין (90) לחץ דם תקין 117/70 .ונמצא שבדיקה UREA תוצאה 12 . מה זה אומר ? כדאי לבצע איסוף שתן 24 שעות
    הרופא המטפל אמר שצריך לעקוב השאלה שלי האם זאת תחילה של רעלת הריון? לא ניתן לאמר כעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו