שבוע 32

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבוע 32
    ליז
    21/07/2011

שלום ד"ר,נמצאת בשבוע 32 עם תאומים לא זהים.
    ההריון טפו טפו תקין,נמצאת במעקב של טיפת חלב(אחות מלווה) ואחת לחודש אולט' בקופ"ח.
    האם בגלל שמדובר בהריון עם תאומים אני צריכה להיות במעקב של מרפאה בסיכון גבוה,או שאם הכל תקין אין צורך??
    בימים האחרונים מרגישה מאין בחילות,קושי לעמוד במקום יותר מדקה מבלי לרצות לשבת ומדי פעם טישטושים קלים בראייה.סובלת מכאבים באגן במצב של ישיבה על משטחים קשים.לפני יומיים עשיתי בדיקות דם,סוכר בצום (תוצאה 90) המוגלובין(תוצאה 11 ) נוטלת פרנטל וברזל. אין עקבות לחלבון בשתן ולחץ דם תקין.היית ממליץ לי לעבור למעקב בסיכון גבוה? או שהמעקב הרגיל מספיק??תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבוע 32

הוספת תגובה

• שבוע 32 - תגובה

ד''ר אלי רימון
    21/07/2011

בהריון תאומים רצוי להיות במעקב הריון בסיכון אלא אם הרופא שלך מוכן להמשיך את המעקב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך..ד"ר רימון

ליז
    21/07/2011

אני מעוניינת ללדת בליס. לא מצליחה לתפוס אתכם בקו לקבוע תור למרפאה בסיכון גבוה כבר קיבלתי הפניה לאיכילוב מהרופא שלי .תוכל בבקשה לתת לי מספר ישיר שבו יענו לי? תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך..ד"ר רימון - תגובה

ד''ר אלי רימון
    21/07/2011

o3-6974000 - זימון תורים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו