מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבוע 32ליז21/07/2011
שלום ד"ר,נמצאת בשבוע 32 עם תאומים לא זהים.
ההריון טפו טפו תקין,נמצאת במעקב של טיפת חלב(אחות מלווה) ואחת לחודש אולט' בקופ"ח.
האם בגלל שמדובר בהריון עם תאומים אני צריכה להיות במעקב של מרפאה בסיכון גבוה,או שאם הכל תקין אין צורך??
בימים האחרונים מרגישה מאין בחילות,קושי לעמוד במקום יותר מדקה מבלי לרצות לשבת ומדי פעם טישטושים קלים בראייה.סובלת מכאבים באגן במצב של ישיבה על משטחים קשים.לפני יומיים עשיתי בדיקות דם,סוכר בצום (תוצאה 90) המוגלובין(תוצאה 11 ) נוטלת פרנטל וברזל. אין עקבות לחלבון בשתן ולחץ דם תקין.היית ממליץ לי לעבור למעקב בסיכון גבוה? או שהמעקב הרגיל מספיק??תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 32 - תגובה
ד''ר אלי רימון21/07/2011בהריון תאומים רצוי להיות במעקב הריון בסיכון אלא אם הרופא שלך מוכן להמשיך את המעקב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..ד"ר רימון
ליז21/07/2011אני מעוניינת ללדת בליס. לא מצליחה לתפוס אתכם בקו לקבוע תור למרפאה בסיכון גבוה כבר קיבלתי הפניה לאיכילוב מהרופא שלי .תוכל בבקשה לתת לי מספר ישיר שבו יענו לי? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..ד"ר רימון - תגובה
ד''ר אלי רימון21/07/2011o3-6974000 - זימון תורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)