מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיליה מכסה צווארמישמיש23/07/2011
שלום.
בסקירה מוקדמת שעשיתי לפני כשבוע ראה הרופא שהשיליה מכסה את צוואר הרחם.
מה זה אומר? שאצטרך להיות בשמירת הריון?
האם זה משהו מסוכן?
האם זה בגלל שעברתי ניתוח קיסרי בהריוני הקודם?
רצוי לציין שבהריוני הקודמת סבלתי מסוכרת הריון והזרקתי אינסולין פעמיים ביום, לבסוף ילדתי בניתוח קיסרי אחרי שהלידה לא התקדמה שעות רבות.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיליה מכסה צוואר - תגובה
ד''ר אלי רימון23/07/2011יש קשר בין המיקום לניתוח קודם
הבעיה המרכזית היא דימום ולכן יש להמנע מיחסי מין ולהיות בשמירה
המצב דורש ניתוח קיסרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי... אז?
מישמיש23/07/2011אז המצב מחייב שמירה???????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי... אז? - תגובה
ד''ר אלי רימון24/07/2011לא מחייב אך רצוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שמירת הריון
מישמיש28/07/2011שלום דוקטור!
הייתי אצל הרופא שלי והוא אמר לי שלא ניתן לתת שמירת הריון מתחת לשבוע 20, כי ביטוח לאומי לא מאשר את זה. הוא אמר שרק עוד 4 שבועות נפגש ונדבר על שמירה.
האם זה נכון?
האם כדאי לי ללכת לרופא פרטי להתייעצות נוספת?
מצד אחד אסור לי להתאמץ, להרים וכו'- ומצד שני זה לא דחוף לתת שמירה.
אז מה לעשות??
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)