מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
תודה תאריך וסת 3.7.11 האם אנ יבשבוע
מיכל07/08/20115 או 6 כל אתר מראה לי משהו אחר?
יום ג' הקרוב אני מבצעת אולטראסאונד ושבוע הבא עוד אחד זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספורט והריוןמיכל06/08/2011
שלום רב,
בהמשך למה שכתבתי על ערכי פרוגרסטרון קבלתי תשובה על ערכי הבטא שלי שעולים בצורה תקינה ולא על ערכי פרוגרסטרון שהינם 127.5 אני בשבוע 4 + 6 נוטלת ג'ל קירנון ולאחר טיפולי פוריון IUI.
בנוסף בת 32 במשקל של 47 ק"ג מסופחת למח' הריון בר סיכון בתה"ש אוטוטו יתקיים מפגש שנ יעם הרופאים לעדכו מצב + אולטראסאונד ראשון.
(סובלת מבלוטת התריס במצב היפר ) .
מאז טיפולי הפוריות האחרונים וההזרעה אני מבצעת רק פעילות ארובית שזה הליכה מתונה בחוץ / הליכון במכון הכושר + שעון דופק שלא עולה על 120 זה ממש מעט נראה למה שהייתי רגילה לפני והגוף היה רגיל לפעילות יותר מהירה משקולות 3 פעמים בשבוע וארובי יום יום.
מה עלי ילעשות היום? אני נורא רוצה לשמור על משל תקין בהריון וספורט בהריון לא רק הליכות המשריך שלי במכון אימן בעבר נשים בהריון וליווה שתיים עד סוף הלידה ולאחריה לטענתו אכן יש מנחים שאסור לבצע אך מה כן עליי לבצע בסימסטר הראשון? בשבועת הללו.? אני לא יוגעת אם מי להתייעץ למי להקשיב ומה לעשות עובדת עצות ודיי מתוסכלת שאני ךלא יכולה להמשיך במה שעסקתי כמובן במשקלים יותר נמוכים ויותר מתינות לשמירת הדופק של 140 .....
אשמח לשתובתכם בהקדם.
תודה מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספורט והריון - תגובה
פרופ' יריב יוגב07/08/2011אין מניעה מפעילות גופנית
אין מניעה מלהגיע לדופק 140
התיעצי עם הרופא המטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך עוד שאלה
מיכל07/08/2011פרופ' נכבד,
תודה רבה האם אפשר לבצע אימוני משקולות בשבוע הנוכחי שלי שבוע 5 ?
בנוסף מתי אפשר לצפות כבר שק הריון + דופק?
האם ספורט לא יהיה קריטי להתפתחותו של העובר.? אני דיי מפחדת ולא יודעת כיצד לנהוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך עוד שאלה - תגובה
פרופ' יריב יוגב07/08/2011אין מניעה גם ממשקולות
שק הריון בשבוע 5+
דופק בשבוע 6+* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)