מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- cmv ונוגדניםחני10/08/2011
הי שלום רב,\0
הריון שבוע 33+3 , תודה לאל תקין עד כה, אני לאחר לצערי הפסקת הריון מאוחרת בהריון הקודם שהיה הראשון עקב טרנסלוקציה דה נובו לעובר שהתץגלה בשבוע 32 במי שפיר...לכן החרדות וסף החרדות איומות, למרות שתודה לאל להבדיל ההריון הזה תקין לגמרי 3 סקירות תקינות עד כה מי שפיר תקין.
אין לי נוגדנים לסי אמ וי ומתחילת ההריון מהפניקה של זה והרצון שהכל יהיה מושלם במידת האפשר לשליטה אני מבצעת את הבדיקה כל איזה 3 שבועות בממוצע. בשבוע 25 הרופא אמר שאין יותר מה לעשותה כי כבר לא רלוונטי
אני מרמת החרדה עשיתי אותה שוב בשבוע 27, בשבוע 29 + 6, ואחרי הייתי מקוררת ללא חום רק כאב גרון צינון ושיעול שעברו אחרי כמה ימים, אז עשיתי את הבדיקה שוב בשבוע 32+3 ויצא תודה לאל תקין לגמרי. אחרי יומיים מעשותי את הבדיקה השרירים נתפסו לי בשכמות בעורף ועד עתה הם תפוסים כבר שבוע פלוס ובנוסף יש לי הרגשה כל הזמן של כזו נפיחות בסנטר, בלחיים, הרופאה בדקה ואמרה שאין חלילה וחס שום עדות לחצי בלוטת לימפה.
עשיתי מסאז אצל מומחית להריון בנושא ואמרה שאכן מרגישה את המתח בשכמות ואמרה זו הסיבה.
אני ממש ממש פוחדת . את הבדיקה בשבוע 32 עשיתי אחרי שבוע מתחילת הצינון, האם זה היה עולה ה- IGM אם חס ושלום היה מדובר בזה?או ששבוע לא מספיק לIGM כי אני יודעת שלIGG לוקח הרבה זמן.
כמו כן אחרי הבדיקה החלו לי כמובן כאבי השרירים האלו וההרגשת נפיחות, לחץ דם תקין אציין, ולכן חס ושלום שוב אני חרדה מזה, האם ומתי עליי לעשות זאת שוב.?ומה לעשות?האם בכלל רלוונטי כעת חס וחלילה מה המשמעויות.האם יכולה להיות רגועה מזה שלא היה לי חום כלל?ומזה שבדקתי כשבוע לאחר תחילת ההתקררות.?או שלא מרגיע עדיין כי כל דבר מקשרת לזה חלילה וממש ממש ממש פוחדת לא מתנהלת נורמלי ולאור העבר שלי ממש מפחדת מהפסקות הריון וכאלו להבדיל שקרה.
אנא עזרו לי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר cmv ונוגדנים - תגובה
פרופ' יריב יוגב10/08/2011אין צורך לבצע בדיקות ל CMV
לא כל סימן הינו מחשיד לזיהום
גם חשיפה בשבוע כזה אינה בעלת משמעות
לידה קלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)