כמות מי שפיר גבוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמות מי שפיר גבוע
    אולגה
    14/01/2008

שלום רב אני ב שבוע 28+ בבדיקה התגלה כמות מי שפיר 25.5 נשלכתי לבדיקת אקן לב סוכר נוסף ורופע גנטי לבדיקת דיקור מי שפיר מה זה אומר בכלל הריון שלי ivf mikromanipulzia pipel אני נורה לחוצה מה אלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמות מי שפיר גבוע

הוספת תגובה

• רבוי מי שפיר

ד''ר אלי רימון
    14/01/2008

מרבית המקרים עלרקע לא ברור
    יש לשלול סכרת , מומי לב, מחלות זיהומיות (וירוסים) ומומים בעובר בסקירה מכוונת.
    בדיקת מי שפיר נתונה במחלוקת וההחלטה תלויה בתוצאות הבירור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• Thank you

סיוW
    20/01/2008

Thank you so much for your reply Dr. Eli Rimon!
    I live in the US and feel pretty much left in the dark, especially since nobody here does a complete ultrasound more than once at 18-20 weeks as oppose to Israel, where it's being done twice (early and late). When I called to schedule the NT (for 12 weeks) and the complete ultrasound (at 19 weeks) I have asked to schedule another one for 16 weeks and the answer was NO, telling me they don't do it so early since there's not enough to see yet at that point. Thanks to you I don't feel as helpless anymore.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו