צירים מוקדמים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צירים מוקדמים
    ענבל
    11/08/2011

שבוע 24 מטופלת בנרות פרוגסטון אורך צוואר 40 מ"מ סגור לשמחתי. בעבר ילדתי מוקדם שבוע 28 בשל צירים מוקדמים ופתיחהכבר משבוע 26. מידי פעם יש לי מן התקשויות של הבטן מס פעמים ביום אין לי מושג אם אלו צירים אמיתיים אני תמיד ממהרת לרופא כשיש לי את ההתקשויות ובבדיקה הכל בסדר. שאלתי היא כזאת האם בצירים אמיתייים שגורמים לפתיחה הם אמורים לכאוב? לגבי התקצרות של צוואר הרחם זה תהליך שלוקח זמן עד שזה קורה? פשוט אני מוצאת את עצמי מידי מס ימים אצל הרופא ושם תמיד בודקים לי אורך צוואר ומסתבר שהכל תקין . איך אבדיל בין צירים מדומים לאמיתיים ? איך אדע אם יש התקצרות האם על כל פסיק שאני מרגישה ברחם אני אמורה לבדוק? האם הבדיקות הוגינאליות לא גורמות אף הן לפתיחה? האם תיתכן התקצרות ללא צירים ?
    מצטערת על כל השאלות אני פשוט מנסה למנוע לידה מוקדמת נוספת זה מתסכל מאד. אני רוצה לעשות את המקסימום כדי למנוע צירים .
    תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צירים מוקדמים

הוספת תגובה

• צירים מוקדמים - תגובה

פרופ' יריב יוגב
    11/08/2011

לעיתים קשה להבדיל
    לא תמיד פתיחה מגיעה עקב צירים ולעיתים הם אינם מורגשים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו