מולסקום והריון - קצת דחוף עקב חרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מולסקום והריון - קצת דחוף עקב חרדה
    שירלי
    17/08/2011

שלום רב, אני בהריון שבוע 34+ הריון תקין תודה לאל. העבירו אותי מפורום אחר לשאול אתכם
    לאחותי יש יבלות מסוג מולסקום קונטגיוזיום, התחיל לה לפני חצי שנה במפשעות ועכשיו יש לה גם ידיים רגליים.
    לי יש אקנה מתחילת ההריון על הפנים בגב ומעל בית החזה ויש כמה נגעים בודדים שאחרי שאמרו לה שיש לה את זה ישר מהחרדות פוחדת שזה זה, אין לי שום גירוד במפשעה או באברי המין. האם זה חס וחלילה מסוכן?כי אומרים שנגיד הרפס באיבר המין מסוכן או משהוט?אם לא מגרד לי ולא כלום זה יכול להיות שם?ואם יש את זה מה עושים כנגד זה?כי לא שמעתי על זה עד שאמרו לאחותי וממש בחרדות..
    אנא עזרו לי
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מולסקום והריון - קצת דחוף עקב חרדה - תגובה

ד''ר אלי רימון
    18/08/2011

לא הבנתי מה השאלה
    פני לרופא עור לקביעת האבחנה ואחכ פני בשאלה ממוקדת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך למה שרשמת

שירלי
    18/08/2011

רופא עור בדק אותי אמר שאין לי את זה אבל שיש לי פצעים של הריון כאלו.אני עדיין פוחדת וחוששת כי ממש היה נראה לי כי לא בדק את זה לעומק ובטח שלא בדק את הנרתיק כי הוא לא עושה כן.
    שאלתי היא עקרונית, אם חס וחלילה חס ושאלום יש לבחורה מולוקסום טיורגיוזם, בנרתיק בשליש שלישי
    מה זה אומר על העובר?האם יש חס ושלום נזק לעובר..אנא ענה לי מניסיונך..
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך למה שרשמת - תגובה

ד''ר אלי רימון
    18/08/2011

לא משפיע על ההריון או העובר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו