מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיעוט מי שפיר בשבוע 21ויקה ויניב17/08/2011
שלום
שמי ויקה ואני בת 33 יש לי 3 ילדות בריאות שנולדו בזמן ומשקלים תקינים והריונות תקינים כרגע אני בהריון ה-4 בשבוע 21 עם מיעוט מי שפיר (47 afi) ולא היתה ירידת מים עם שליית פתח מרכזית -קדמית לפי סקירת מערכות שנעשתה ע"י פרופ' מייזנר התפתחות איברי העובר תקינים אך גודלו קטן בשבועיים שלוש מהגיל המתאים כמוכן היינו בייעוץ גנטי שם נאמר שהסבירות לפגם גנטי כמעט אפסי ולהערכתם מדובר בבעיה שלייתית/מילדותית והמליצו להמשיך בהריון עד שבוע 24 בהשגחה ולראות אם פער הגודל של העובר לא גדל ואם יהיה מספיק מי שפיר לקחת דגימה לבדיקת מי שפיר
א. האם מישהו מכיר מקרה דומה שיוכל לשתף אותנו?
ב. מה הסיכויים של העובר לשרוד ללא מומים וללא תסמונות במשך כל ההריון?
ג. מתי מתחילה הסכנה ליולדת?
ד. מה ההשלכות של הפסקת ההריון?
נ.ב. בכל מקרה של המשך/הפסקת הריון יבוצע בניתוח בגלל השילייה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיעוט מי שפיר בשבוע 21 - תגובה
ד''ר אלי רימון18/08/2011אנו רואים כמו שלך במרפאות הריון בסיכון גבוה
ברב המקרים מדובר בבעיה שלייתית
הנוש א מורכב קשה לתת הערכה ללא בדיקת כל הנתונים שלך
מציע שתפני ליעוץ מסודר במרפאת הריון בסיכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר אלי רימון המשך לתגובה
ויקה ויניב18/08/2011הייתי היום במרפאת סיכון גבוה בבי"ח בילינסון והפנו אותי לעשות בדיקת מי שפיר ואולטראסאונד גדילת העובר ונקבעו שתי הבדיקות ל-29/8/11
האולטראסאונד של היום מצאו מי שפיר בכמות 4 AFI שבוע 22
1. האם הדגימה שיקחו שתפחית מהמי שפיר שגם ככה חסרים לא מהווה בעיה?
2. הבנתי שהדיקור בשבוע הזה עלול לגרום לצירים ובייעוץ הגנטי סבורים שבדיקת מי שפיר אמורה לצאת תקינה לאור הממצאים הקיימים האם הדיקור הזה הכרחי? או לחילופין יש לך המלצה אחרת?
3. האם צריך לעבור בדיקות אולטראסאונד לעיתים תכופות יותר?
4. האם אני צריכה להיות במעקב באישפוז במקום בבית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר אלי רימון המשך לתגובה - תגובה
ד''ר אלי רימון20/08/2011
1. האם הדגימה שיקחו שתפחית מהמי שפיר שגם ככה חסרים לא מהווה בעיה?-כן אך מעט
2. הבנתי שהדיקור בשבוע הזה עלול לגרום לצירים ובייעוץ הגנטי סבורים שבדיקת מי שפיר אמורה לצאת תקינה לאור הממצאים הקיימים האם הדיקור הזה הכרחי? או לחילופין יש לך המלצה אחרת? לדעתי כדאיי לעשות
3. האם צריך לעבור בדיקות אולטראסאונד לעיתים תכופות יותר?כן כל שבוע
4. האם אני צריכה להיות במעקב באישפוז במקום בבית? התיעצי עם הרופאים במרפאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)