מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אקנה או מה שזה בהריוןושירלי21/08/2011
הי שלום רב,
אני בהריון שבוע 35.מתחילת ההריןו יש לי פצעים כמו אקנה בפנים בבית החזה ובגב, חלקם מוגלתיים חלקם לא.
בבית החזה יש לי שלוש שלפוחיות כאלו ששוב -יכולות להיות דומות לאקנהששמתי לב שהן באמצע שערה אחת..שאלתי היא האם יש לתופעה שם?האם נפוץ בהריון ?
אני אגיד מדוע שואלת, היות ולאחותי גילו מולוסקום טיורגיוזם, יש לה שניים בכתף ובמפשעה, וממש מפחדת שזה כאלו, ועד שאלך לרופא עור רוצה תשובתכם, גפ אם חלילה זה (מקווה שלא) האם יש סיכון לעובר?האם יש מצב שנולד ככה חלילה עם זה על עורו?ממש חרדה(זה הריון ראשון לאחר הפסקת הריון ממוןם עוברי וממש מפחדת)...
אנא עזרו לי מניסיונכם- גם אם יש תופעה בהריון כזו בבית החזה ומה שמה שאוכל לקרוא עליה?(כי מה שמצאתי זה פולוקלויטיס אבל אין תמונות שאוכל לאבחן) וגם לגבי שאלתחי השניה אם חלילה זה מולוקסום.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה או מה שזה בהריוןו - תגובה
פרופ' יריב יוגב21/08/2011ברור שללא בדיקה לא ניתן לחוות דיעה
במידה ומעוניינת תאמי פגישת ייעוץ אישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)