מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחיצה???מעיין16/01/2008
שלום,
נצפו אצלי שני עוברים עם דופק בשק אחד
לא נצפתה מחיצה בין העוברים
מתי אמורים לראות מחיצה כבר??
אם לא תהיה אז צריך להפיל??? ולמה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון תאומים ומחיצה
ד''ר אלי רימון16/01/2008האם מדובר בהריון עם טיפולים?
באיזה שבוע את והאם בצעת בדיקות סונר קודמות בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך השאלה
מעיין16/01/2008אני אחרי IVF שבוע שישי, ה US נעשתה בשבוע 6 ולא נצפתה מחצה בין העוברים, זה היה טיפול ההפריה השני שלי, הראשון נגמר בהפלה טבעית בשבוע 5, יש לי US אחרי השבוע השמיני האם אז צריך לראות כבר מחצה??? אני בריאה בדרך כלל וכל הבדיקות שלי לפני ההפריה יצאו תקינות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחיצה
ד''ר אלי רימון17/01/2008בשב 8 יש לראות מחיצה.
אם אין מחיצה ומדובר בהריון תאומים מונואמניוטים( שניים בשק אחד) ממליץ הפסקת הריון לאור מומים וסיבוכים רבים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל היקרה
ענת29/01/2008לך יש כנראה מזל גדול שאת יוכלה לשאול,ולקבל תשובות.לי לא היה את המזל הזה.גם לי היו תאומים בשק אחד ,ונצפה מחצה ,כל ההריון אמרו לי שזה לא תאומים זהים,והפרופסור לסיכון הריון בכלל לא ראה אותי ממטר,אני אחרי שני קיסריים ועוד זוג תאומים בבית .בקיצור בשבוע 24
באולטרסאונד בשליש השלישי מצאו את הנורא מכל לאישה אם תאומים זהים tttts .שזה עובר אחד מקבל יותר דם מהתאום השני והשני נשאר בלי הרבה דם . בסוף היה צריך לעבור ניתוח קיסרי מבלי לקבל את התינוקות שלך
שהיה בהצלחה ,באהבה ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה ,זו תגובה לכרמית ולא למיכל
ענת29/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון בגיל 38
שירי21/01/2008מה לגבי האם האם גורם להזדקנות מהירה יותר? לשיבוש מערכות בגוף יותר מאשר בגיל צעיר יותר?
מה הסיכונים לאם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)