מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שמירת הריון תאומים, שבוע 31דבי05/09/2011
נשלחתי לשמירת הריון עד הלידה בבית בשבוע 31 , הריון תאומים , הריון שלישי .ברצוני לשמוע חוות דעת נוספת לגבי נחיצותה (קשה לי להיות מעכשיו בבית.. אני בתפקיד ניהולי), להלן הפרטים:
בשבוע שעבר במהלך ביקורת רגילה אצל הרופאה – נשלחתי לאשפוז שנמשך 5 ימים עקב: מחיקה(אורך צוואר 1.0-2.8 דינאמי, פעילות סדירה, התכווצויות חזקות), קושי רב בתנועה למרות עליה מעטה מאוד במשקל במהלך ההיריון ופעילות גופנית סדירה 4-5 פעמים בשבוע עד לפני שבועיים , עובר A – פער גדילה מצטבר של שבועיים וחצי וזרימה גבוהה בחבל טבור= 4.3-6, שוחררתי מבי"ח ביום ו' עם נתונים דומים בהמלצה להמשך מעקב בתחילת שבוע ומנוחה בבית כשבועיים , היום הבדיקות היו 2.2 אורך צואר וזרימה 4.51, הרופאה שלי עומדת על כך שאין לחזור לעבודה עד הלידה (עובדת בתחום המחשוב בניהול)
בתודה מראש
דבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו
דבי05/09/2011מאז שחזרתי הביתה מבי"ח ביום ו' , מחמירה התופעהשל התכווצויות חזקות , קושי בהליכה , כאבי גב תחתון חזקים , לחץ בבטן תחתונה , דקירות באזור המשפעה ,נפיחות ברגליים ,.נהיה קשה לי לתפקד מהרגיל מיום ליום שמתגברות לאחר כל מאמץ פיזי שהוא מעבר לשכיבה/ישיבה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו - תגובה
פרופ' יריב יוגב06/09/2011שוב קשה להעריך ללא בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמירת הריון תאומים, שבוע 31 - תגובה
פרופ' יריב יוגב06/09/2011מאוד קשה לגבש המלצות לשמירת הריון על סמך הכתוב אך בוודאי שאין צורך בשכיבה מלאה
הגבלת פעילות נעשית או מטעם העובדה כי יש חשש שהעבודה תסכן את האם או העובר או תזיק להריון
במידה ומעוניינת ביעוץ אישי פרטני תאמי פגישת ייעוץ אישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)