היפרדות קרומים...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היפרדות קרומים...
    יפית בר
    07/09/2011

שלום,

בסקירת מערכות מוקדמת כתוב בסיכום כך:

"אורך צוואר הרחם 45 מ"מ.
    ביומטריה תואמת את גיל ההריון.
    לא נתגלו סימנים למומים בבדיקה זו.הודגמה שליית פתח. הודגמה היפרדות קרומים באזור צוואר הרחם ובדופן האחורית בגודל 15*116 מ"מ."

אתה יכול בבקשה להסביר לי מה זה אומר? הגניקולוגית שלי תקבל אותי רק בעוד שבועיים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היפרדות קרומים...

הוספת תגובה

• היפרדות קרומים... - תגובה

ד''ר אלי רימון
    07/09/2011

מיקום השליה בצואר הרחם מונע השרשה נכונה ואז השליה נפרדת מהרחם באיזור קטן ונוצצר דימום פנימי שמפריד קרומי ההריון
    דורש מעקב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרדות קרומים

יפית
    07/09/2011

בהמשך לתשובתך ולשאלתי, אבל עד כמה זה מסוכן אם נכון לעכשיו אני לא סובלת מדימומים ומה הסיכוי שהדם יספג והשליה תעלה למעלה? זה נחשב להריון בסיכון גבוה או נמוך או איך להתייחס לזה? האם ניתן להגדיר את ההפרדות הפרדות נרחבת או מלאה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרדות קרומים - תגובה

ד''ר אלי רימון
    08/09/2011

מדובר בהריון בסיכון
    ההפרדות קטנה כעת ולא ניתן לדעת אם תתרחב או תספג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו