המטומה גדולה, אני בחו"ל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המטומה גדולה, אני בחו"ל
    נלה
    09/09/2011

שלום,

אני בשבוע 15 להריון, לפני 3 שבועות היה לי דימום רציני מאוד כמות גדולה מאוד של דם, ואח"כ גם כאבים במשך שעתיים. וכשנבדקתי, הרופא אמר לי שזה תוצאה של פלסמה נמוכה -אני חושבת שיליה נמוכה. ונתן לי כדורי פרוגרסטון ומנוחה.
    נבדקתי שוב לפני שבוע והרופא אמר שמדובר בהמטומה מאוד גדולה, 3.5 ס"מ ושהתינוק בר מזל שהוא שרד. כרגע הוא ממליץ על מנוחה ופרוגרסטון.

זהו הריון שלישי, שני הריון קודמים היו ללא בעיות כלל ולי שני ילדים, ולא היו לי הפלות או כל דבר אחר בעבר.

השאלות שלי הן:
    1. אני מעונינת לטוס לארץ לבצע בדיקות של סקירה מוקדמת ועוד,מה הסיכון בטיסה? מדובר בשתי טיסות קצרות: שעתיים ושעה
    2. הוא אמר שהתינוק בסדר אך לא ראיתי שהוא ממש בדק את האיברים כמו שעושים בארץ, מה הסיכוי שהתינוק נפגע מכך?
    3. מה הסיכון בשלב הזה? ומה מומלץ לעשות?
    4. ממה זה נגרם? טסתי לארה"ב לפני המקרה, יכול להיות שזו הסיבה? יכול להיות שזה מעיד על בעיות אחרות שיש בהריון? או בעובר?
    5. מתי מומלץ לבצע בדיקת מי שפיר?

תודה רבה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המטומה גדולה, אני בחו"ל

הוספת תגובה

• אני רוצה להוסיף

נלה
    10/09/2011

שאני עדיין מדממת, דם בצבע אדום כהה עד חום עם קרישי דם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המטומה גדולה, אני בחו"ל - תגובה

ד''ר אלי רימון
    10/09/2011

הן:
    1. אני מעונינת לטוס לארץ לבצע בדיקות של סקירה מוקדמת ועוד,מה הסיכון בטיסה? מדובר בשתי טיסות קצרות: שעתיים ושעה- אין מניעה
    2. הוא אמר שהתינוק בסדר אך לא ראיתי שהוא ממש בדק את האיברים כמו שעושים בארץ, מה הסיכוי שהתינוק נפגע מכך? נמוך
    3. מה הסיכון בשלב הזה? ומה מומלץ לעשות? רק מעקב
    4. ממה זה נגרם? טסתי לארה"ב לפני המקרה, יכול להיות שזו הסיבה? יכול להיות שזה מעיד על בעיות אחרות שיש בהריון? או בעובר? יתכן ולא ניתן לדעת כעת
    5. מתי מומלץ לבצע בדיקת מי שפיר? 17-19 שבועות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה.

נלה
    10/09/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו