מינון קלקסן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מינון קלקסן
    לירון
    12/09/2011

שלום רב,
    בהמלצת פרופ' קופרמינץ אני נוטלת קלקסן 60 מ"ג מבדיקת הריון חיביות לאחר שבבדיקות קרישה התגלה אצלי פקטור 2 הטרוגוזיט ולאחר היסטוריה של הפלות ו IUGR
    שאלתי היא- האם כעט שמשקלי הוא 77 ק"ג האם אני צריכה לעלות את מינון הקלקסן ל80 מ"ג??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מינון קלקסן

הוספת תגובה

• תתייעצי עם קופרמינץ

דקלה
    12/09/2011

אני גם מטופלת שלו. התחלתי את ההריון במשקל 65 ק"ג עם מינון 60 קלקסאן וכשהגעתי למשקל 73 ק"ג הוא העלה לי ל-80 מ"ג (ואני ללא הפלות בעבר וללא IUGR) רק קרישיות יתר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מינון קלקסן - תגובה

ד''ר אלי רימון
    12/09/2011

אני בטוח שקופרמינץ ידע להשיב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מינון קלקסן

לירון
    12/09/2011

ד"ר שלום רב,
    יש לי תור לקופרמינץ רק עוד שלושה שבועות ואני חוששת שהמינון כרגע הוא לא מספיק אשמח לשמוע מה דעתך
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו