שאלה על פרסולט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על פרסולט
    דבי
    12/09/2011

אני בשבוע 32, הריון תאומים, לאחר אשפוז במשך שבוע 30 עקב קיצור צוואר , דינמיקה צוארית ו"יתד" ברחם (ומצוקה עוברית של אחד העוברים-פער גדילה וזרימה בחבל טבור). בשבוע 31 במעקב 3 ימים לאחר השחרור מבי"ח, הרופא שלי אמר לי נחרצות לא להמשיך לקחת פרסולט (בבי"ח המליצו לי להמשיך לקחת 3* 20 עד שבוע 35), היום בביקורת אצל רופא אחר שאיני מכירה (הרופא שלי יצא לחופש עד שבוע הבא , זה בתאום עמו ולבקשתו ) אורך צוואר 19-29 מ"מ, דינמיקה, נצפו צירים במוניטור , בנוסף בשבוע האחרון החמירו מאוד ההתכווצויות בתדירות ובעצמה, מידי פעם כאבי מחזור והתגבר הלחץ על צוואר הרחם למרות השמירה בבית, הרופא אמר לי מיד לקחת פרסולט בשם מסחרי אחר:"ניפדילונג", מינון 30*2, הרופא שלי יחזור רק בשבוע הבא ואני ממש מבולבלת – האם לקחת או לא ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על פרסולט

הוספת תגובה

• שאלה על פרסולט - תגובה

ד''ר אלי רימון
    13/09/2011

לא רק את מבולבלת!
    אין הוכחה חד משמעית שהתרופה מונעת לידה מוקדמת
    התרופה משפיעה חלקית וזמנית על תכיפות הצירים
    אני חושב שמנוחה יותר חשובה ואינני משתמש בתרופה זו אך זוהי דעתי האישית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה מכל הלב על הייעוץ

דבי
    14/09/2011

המהיר, המקצועי והאכפתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו