מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עובר קטן ומי שפיר בכמות גבוליתמירי13/09/2011
אז ככה אתן קצת רקע אני אמא לתאומים בני שנתיים . הריון שנגמר בשבוע 35 מכיוון שהעובר התחתון היה עם מיעוט מיי שפיר קיצוני וחוסר זרימות בחבל הטבור.
הריון נוכחי עוברית אחת . אתמול לא חשתי בתעונות העובר הגעתי לבית החולים כדי לבצע מוניטור ,המוניטור היה תקין עם הרבה תזוזה ותנועת שגם אני הרגשתי לאחר מכן ביצעו אולטרסאונד והרופאה ראתה שהעובר קטן (2200 שבוע 37) ולפי דברייה מיעוט מי שפיר AFI 6 . אציין ששני הממצאים האלה הרופא הטפל שלי מודה אלהים ושלח אותי לביקורת פעם בשבוע בבריאות האישה. הרופאה מהבית חולים החליטה שעם אני אחרי קייסרי קודם היא מכינה אותי ללדיה כי אין טעם להשאיר את העובר בפנים.אני נכנסתי להלם וחתמתי סירוב אישפוז והחלטתי הבייתה היום לאחר שיחה עם הרופא שלי הוא עדיין טוען שאין טעם לנתח כל עוד המים במצב גבולי.....
בבקשה אני ממש מבולבלת אנא תתנו לי עוד חוות דעת לאור הנתונים שרשמתי לכם תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עובר קטן ומי שפיר בכמות גבולית - תגובה
ד''ר אלי רימון13/09/2011אני תומך ביוד לאור משקל נמוך וכמות מים קטנה שמצביעים בד"כ על תפקוד שלייתי לקוי
הדבר חזר גם בהריון בקודם שלך
לכן לדעתי יש מקום לניתוח חוזר היות שנותחת בעבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)