הפרדות שיליה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרדות שיליה
    נלה
    16/09/2011

שלום,

אני גרה בחו"ל ומעוניינת להגיע לארץ לבדיקות. לפני 3 שבועות היה לי דימום רציני והדימום כרגע נמשך אך בימים האחרונים פחות.
    נבדקתי אצל הרופא היום והוא אמר לי שישנה הפרדות שיליה מהרחם עם המטומה באמצע של 3.5 ס"מ רמת ההפרדות נמוכה 15%. האבחנה: ablatio placenta
    השאלה שלי היא מה דעתך האם אני יכולה לטוס? מדובר הטיסות קצרות. הרופא אומר שכרגע מאוד לא מומלץ כי אני יכולה לדמם מאוד וזה מסוכן לי ולתינוק.

אני נורא רוצה לטוס לארץ לבצע בדיקות ומהאבחנה שלו נשמע שהוא ממש לא ממליץ, הייתי רוצה לדעתך מה דעתך? מה הסיכון? האם יש משהו שאני יכולה לעשות?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרדות שיליה

הוספת תגובה

• הפרדות שיליה - תגובה

ד''ר אלי רימון
    17/09/2011

אין מניעה מטיסה קצרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, האם אני

נלה
    19/09/2011

צריכה להיות בשמירת הריון? ז"א האם אני צריכה ממש לנוח במיטה או שזה בסדר להוריד פעילות אך, עדיין לתפקד: לטפל בילדים בעיקר.

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, האם אני - תגובה

ד''ר אלי רימון
    19/09/2011

מנוחה והמנעות ממאמצים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו