קיצור צוואר שבוע 33

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קיצור צוואר שבוע 33
    ליאת
    21/09/2011

> בוקר טוב,
    > אני בשבוע 33 להריון, עם התקצרות של צוואר הרחם החל משבוע 26. 
    > כרגע האורך צוואר הוא 7 ממ
    > יש לי מספר שאלות:
    > 1. לפי מיטב הבנתי בבית חולים בו אני מאושפזת לא עוצרים לידה בשבוע 34 מעבר לנוזלים, האם זה כך בכל בתי החולים?
    > 2. האם לאחר שבוע 34 עדיין. ממשיכים לבדוק ולעקוב אחר התקצרות של צווארהרחם או שאין כבר טעם להמשיך בכך?
    > 3. בשבוע26 קיבלתי צלסטון בשתי מנות. האם צריך לקבל מנה נוספת או שמה שקיבלתי עדיין משפיע ?
    > 4. אני מטופלת באוטראגסטן מזה כשלושה שבועות כאשר יש דעות חלוקות של הרופאים לגבי עד איזה שבוע להמשיך- שבוע 34 או 36   אשמח לשמוע אתדעתך בנושא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קיצור צוואר שבוע 33

הוספת תגובה

• קיצור צוואר שבוע 33 - תגובה

ד''ר אלי רימון
    21/09/2011

] יש לי מספר שאלות:
    ] 1. לפי מיטב הבנתי בבית חולים בו אני מאושפזת לא עוצרים לידה בשבוע 34 מעבר לנוזלים, האם זה כך בכל בתי החולים? באיכילוב זה כך
    ] 2. האם לאחר שבוע 34 עדיין. ממשיכים לבדוק ולעקוב אחר התקצרות של צווארהרחם או שאין כבר טעם להמשיך בכך? לא, רק בדיקה לפתיחה
    ] 3. בשבוע26 קיבלתי צלסטון בשתי מנות. האם צריך לקבל מנה נוספת או שמה שקיבלתי עדיין משפיע ? אין צורך
    ] 4. אני מטופלת באוטראגסטן מזה כשלושה שבועות כאשר יש דעות חלוקות של הרופאים לגבי עד איזה שבוע להמשיך- שבוע 34 או 36 מקובל להפסיק ב-34 שבועות, אין מניעה מטיפול עד 36 שבועות ולכן אין בעיה שתמשיכי אך בטוח שיועיל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו