היפוגלוקמיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היפוגלוקמיה
    הריונית
    22/09/2011

שבוע 30 יש לי סכרת הריונית רציתי לדעת בבקשה יש לי המון מקרים של היפו ירידת סוכר ל 45 - 55 האם זה מאפיין סכרת? סכרת לא אמורה להתאפיין ברמות סוכר גבוהות בגוף ?
    אני מנטרת עצמי מידי יום וביומיים האחורנים למרות שאני אוכלת רמות סוכר בגוף אחרי אוכל מגיעות רק ל 90 וישנם ימים שרמות הסוכר בגוף גבוהות מעל 150 רצןוי לציין שיש לי תפריט קבוע נטול סוכרים ופחמימות לאורך כל היום כל שעתיים.אני פשוט לא מבינה המליצו לי על אינסולין היות שכשהייתי אצל הרופא ראה את הממצאים שיש רמות סוכר בגוף גבוהות וביומיים האחרונים ממש ממש נמוך . האם כדאי ליטול אינסולין שיש מקרים של ירידת סוכר????האם היפו מאפיין סכרת ? האם יתכן שהסכרת נעלמה פתאום ? דבר נוסף .....אני סובלת קצת מעודף משקל הייתי מאד רוצה להתעמל קצת כמו הליכה או אופני כושר... אך היות ובעבר ילדתי מוקדם שבוע 28 היום אני נמצאת בשמירת הריון ומטופלת בפרוגרסטרון בגלל העבר שלי . אך ההריון הזה תקין לחלוטין אורך צוואר 38 ארוך וסגור. האם אני יכולה קצת להתעסק בספורט אני פשוט לא זזה בגלל השמירה וזה די קשה לי אני רוצה להתחיל להתעמל . . האם כדאי?
    תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היפוגלוקמיה

הוספת תגובה

• היפוגלוקמיה - תגובה

ד''ר אלי רימון
    23/09/2011

יעוץ מורכב מדי
    גשי למרפאת סוכרת ליעוץ מסודר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו