מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היפוגלוקמיההריונית22/09/2011
שבוע 30 יש לי סכרת הריונית רציתי לדעת בבקשה יש לי המון מקרים של היפו ירידת סוכר ל 45 - 55 האם זה מאפיין סכרת? סכרת לא אמורה להתאפיין ברמות סוכר גבוהות בגוף ?
אני מנטרת עצמי מידי יום וביומיים האחורנים למרות שאני אוכלת רמות סוכר בגוף אחרי אוכל מגיעות רק ל 90 וישנם ימים שרמות הסוכר בגוף גבוהות מעל 150 רצןוי לציין שיש לי תפריט קבוע נטול סוכרים ופחמימות לאורך כל היום כל שעתיים.אני פשוט לא מבינה המליצו לי על אינסולין היות שכשהייתי אצל הרופא ראה את הממצאים שיש רמות סוכר בגוף גבוהות וביומיים האחרונים ממש ממש נמוך . האם כדאי ליטול אינסולין שיש מקרים של ירידת סוכר????האם היפו מאפיין סכרת ? האם יתכן שהסכרת נעלמה פתאום ? דבר נוסף .....אני סובלת קצת מעודף משקל הייתי מאד רוצה להתעמל קצת כמו הליכה או אופני כושר... אך היות ובעבר ילדתי מוקדם שבוע 28 היום אני נמצאת בשמירת הריון ומטופלת בפרוגרסטרון בגלל העבר שלי . אך ההריון הזה תקין לחלוטין אורך צוואר 38 ארוך וסגור. האם אני יכולה קצת להתעסק בספורט אני פשוט לא זזה בגלל השמירה וזה די קשה לי אני רוצה להתחיל להתעמל . . האם כדאי?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היפוגלוקמיה - תגובה
ד''ר אלי רימון23/09/2011יעוץ מורכב מדי
גשי למרפאת סוכרת ליעוץ מסודר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)