אורך צוואר רחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורך צוואר רחם
    אלמוני
    27/09/2011

שלום יש לי בעיה. אני בת 33 בשבוע 30 בעבר ילדתי מוקדם שבוע 28 בשל צירים מוקדמים פתיחה של צוואר הרחם הייתי מאושפזת שבועיים (משבוע 26) בהריון נוכחי זה לא הומלץ על קשירת צוואר רחם אלא על נטילת נרות פרוגרסטרון . כיום אני מטופלת בנרות פעמיים ביום כל פעם 200 מיל . האם לאור העבר שלי אני אמורה לבדוק אורך צוואר כל שבוע? אני מאד רוצה ויוצא לי לבדוק כל שבועיים וחצי בערך הרופא המטפל אומר שאין צורך... אני די חוששת ללדת מוקדם שוב. אציין שבהריון זה אורך צוואר 32 סגור בתחילת ההריון היה 45 .האם האורך תקין ? האם בדיקה של אורך צוואר פעם בשבוע היא כדאית? אני פשוט בטרואמה מהלידה המוקדמת שלי בעבר.. זה פשוט נורא ללדת מוקדם. אך הרופא המטפל אומר שההריון הזה בסדר ואין צורך לבדוק פעם בשבוע אלא אם כן אני מרגישה התכווציות או התקשויות של הרחם רק אז לבדוק אורך צוואר וגם מוניטור.ועוד שאלה נוספת ...האם שככל שגיל ההריון עולה צוואר הרחם מתקצר? או שהוא אמור להשאר ארוך עד לחודש תשיעי?
    אני מאד מודה לכם !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורך צוואר רחם

הוספת תגובה

• אורך צוואר רחם - תגובה

פרופ' יריב יוגב
    27/09/2011

אורך הצוואר תקין
    הטיפול נכון
    מספיק מעקב אחת לשבועיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו