הקאות מרובות בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקאות מרובות בהריון
    סייוון
    30/09/2011

אני בשבוע 10 להריוני השני. מתחילת ההריון אני מקיאה המון(בערך 8-10 פעמים ביום:ישנם לילות שלמים שאני "מבלה" כל הליילה באסלה)בשבועיים האחרונים המצב החמיר כיוון שאני מסתחררת כתוצאה מההקאות המרובות טופלתי בפראמין ללא הועיל.אני עובדת עם ילדים: במקום מבשלים ארוחות לילדים ואני מקיאה לעיתים תכופות כתוצאה מריחות הבישולים בנוסף אני מלווה בהסעה ילדים שמגיעים למקום בסיום הגן/ביה"ס (בערך שעתיים נסיעה) במהלך הנסיעה אני מסתחררת מאד והבחילות מרובות . אני שמה בתיק שקיות וכשאני יורדת מההסעה אני לעיתים מקיאה את נשמתי מבלי שיורגש בפינה נסתרת (המצב מתסכל ובלתי נשלט ונסבל)מרב שאני מקיאה אני פשוט מ פ ח ד ת לאכול כדי שלא אקיא מיד (אני מרגישה ממש צריבה וכאב בוושט לאחר כל הקאה) התאשפזתי בביה"ח וטופלתי במשך 4 ימים בזופרן ונוזלים דרך הווריד וכשזה לא הועיל,הוסיפו גם זריקת ויטמין B1 פעם ביום(קיבלתי יומיים) השתחררתי אתמול ללא שיפור משמעותי במצבי ואני ממשיכה להקיא המון.רופא הנשים המטפל טוען שזה יסתיים בתום השליש הראשון(בהריון הראשון הקאתי מתחילתו ועד סופו אך טיפול בפראמין הקל עליי ועבדתי עד ללידה)בינתיים המצב בלתי נסבל לחלוטין אני לא מתפקדת בבית ולא יודעת כיצד אתפקד בעבודה(עליי לחזור ביום א)אני חוששת להוציא חופש מחלה כדי שלא יפטרו אותי. הבוסית שלי גם כך מתלוננת על שנעדרתי בזמן האישפוז ומלחיצה שיש המון עבודה(אני עובדת שנה+4 ח')במידה והמצב נמשך, האם אוכל לבקש שמירת הריון? האם ביטוח לאומי יאשר זאת או יטען שהמצב לא מסוכן ןעתיד לחלוף????.אני ממש אובדת עצות...באמת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הקאות מרובות בהריון

הוספת תגובה

• הקאות מרובות בהריון - תגובה

פרופ' יריב יוגב
    30/09/2011

ניתן להקל על ההקאה באופן מיידי
    קבעי פגישת ייעוץ אישית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו