עובר גדול-הריון בסיכון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עובר גדול-הריון בסיכון
    דקלה
    06/10/2011

שלום,
    בת 35, הריון שני. לידה קודמת לפני 5 שנים. סובלת מקרישיות יתר ומזריקה קלקסאן 80 מ"ג ליום. בהערכת משקל בשבוע 29 העובר יצא באחוזון 95 - שוקל 1800. בוצעה העמסת סוכר 100 פעמיים, כמות מי שפיר תקינה, בדיקת מי שפיר+צ'יפ גנטי תקין, חלבון עוברי תקין. מה יכולה להיות הסיבה לעובר כ"כ גדול? האם יש צורך בהערכה /בירור בהמשך? אציין שבני הבכור נולד בשבוע 40 במשקל 3800 ק"ג בהריון איתו לא לקחתי מדללים כלל.
    דרך אגב, אני לוקחת קלקסאן בשל פקטור 5, MTHFR, ופרוטאין C - כולם לא תקינים. שבוע אחרי הלידה הקודמת התפתחה רעלת
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עובר גדול-הריון בסיכון

הוספת תגובה

• עובר גדול-הריון בסיכון - תגובה

פרופ' יריב יוגב
    06/10/2011

ייתכן והעובר גדול גנטית
    ישנם מספר סינדאומים הקשורים לכך פני לייעוץ גנטי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת נוספת

דקלה
    06/10/2011

על אף כל הבדייקות שעשיתי (כולל צ'יפ , אקו לב, מי שפיר ו-2 סקירות פרטיות) יכולים להתגלות עוד דברים? אציין שאני ובעלי ממוצעים אבל אימי ילדה 7 ילדים בין המשקלים 3.600 - 4.500 ק"ג
    יש לי גם סקירה שלישית עוד שבועיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת נוספת - תגובה

פרופ' יריב יוגב
    06/10/2011

כעיקרון כן
    אך הסיכוי לכך נמוך ביותר
    במידה ומעונינת תאמי פגישת ייעוץ אישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו