מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחוצה ומבולבלתאני06/10/2011
בקצרה - הריון 7, שני ילדים בבית משני ההריונות הראשונים.
4 הריונות לאחר מכן לא צלחו את שלב הדופק.
נמצא פקטור 5 הטרוזיגוט.
בהריון לפני 5 חודשים (השישי) הזרקתי קלקסן מיום הביוץ (60 מ"ג) וגם הוא לא הצליח.
כעת אני בהריון ספונטני (השאר היו עם הורמונים והזרעות). מלווה אותי רופא פרטי שאליו תכננתי ללכת לטיפולים (עברנו מקום מגורים וקיבלתי עליו המלצות) ואז גיליתי לאחר פגישה אחת שאני בהריון וכבר המשכתי איתו. מדובר במנהל מחלקה של אחת ממחלקות הIVF בבית חולים גדול.
בכל אופן, הרופא נתן לי קרינון לתמיכה בהריון, העלה את המינון של החומצה הפולית ל5 מ"ג ואמר לי לא להזריק קלקסן, אלא ליטול מיקרופירין בלבד.
קיבלתי גם זריקת ארוגסט ורמות הפרוגסטרון תקינות לגמרי. לפני שבוע אוביטרל וגם אתמול, לאחר שבוע.
ביום ג' הקרוב בדיקת הדופק והבטחון שלי התערער בטיפול שאני מקבלת...
מישהי שככל הנראה מבינה קצת בתחום אמרה לי שאני צריכה להיות מלווה ע"י רופא להריון בסיכון גבוה ולא ע"י רופא פוריות.
אמרה לי שאני אמורה להזריק קלקסן ושהשבועות הראשונים קריטיים.
הרופא אמר לי שהוא התייעץ עם המטולוגים בבית החולים שלו ושהוא איתן בדעתו, במיוחד לאור העובדה שכבר הזרקתי קלקסן בהריון הקודם של צלח.
מה דעתכם? סליחה על האורך, אבל אני לא יודעת מה לעשות. להחליף רופא? להזריק קלקסן (יש לי חבילה בבית)? להמתין לבדיקת הדופק ביום ג' ואז להתייעץ עם רופא בסיכון?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחוצה ומבולבלת - תגובה
פרופ' יריב יוגב06/10/2011ברור שעל סמך הנאמר קשה לתת ייעוץ
במידה ומעוניינת תאמי פגישת ייעוץ אישית לחוות דעת נוספת
אינך חיידת לידע את הרופא המטפל שלך בשלב זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילו נתונים חסרים?...
אני06/10/2011מחר ערב יום כיפור.
לאור מה שכתבתי, מה דעתך?.... כתבתי די מפורט.
אודה לך אם תנסה לפחות חלקית לענות לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מציינת שמחר יום כיפור
אני06/10/2011מכיוון שאחרת, הייתי מנסה לתאם פגישה דחופה כבר למחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מציינת שמחר יום כיפור - תגובה
פרופ' יריב יוגב07/10/2011ניתן להיפגש מיד לאחר יום כיפור
תאמי פגישת ייעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)