מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי סכרת הריוניתהריונית07/10/2011
שלום אני בשבוע 32 שבוע 32 לפני שלושה שבועות התגלתה אצלי סכרת הריונית .אני משתדלת לשמור על תפריט מאוזן על פי הנחיות של הדיאטנית ...ואני מנטרת את עצמי מידי יום על מנת לעקוב על רמות סוכר ....שאלתי היא כזאת . האם סכרת הריונית יכולה פתאום להעלם במהלך ההריון?????? אני שואלת כיוון שבשבוע האחרון רמות הסוכר שלי תקינות לחלוטין אחרי ארוחות פחות מ 130 ובוקר 80 בערך. לפני שלושה שבועות רמות הסוכר אחרי ארוחות הגיעו ל 170. חשוב לציין שלא תמיד אני פועלת לפי התפריט זה די קשה מידי פעם יש מעידות של משהו מתוק וכשאני בודקת אחרי שעה שעתיים רמות סוכר בגוף תקינות גם לאחר אכילת סוכר האם יתכן שהסכרת נעלמה? יש מקרים כאלה?
אציין שבהעמסת סוכר של 100 מג התוצצאה הייתה 180 אחריי שעתיים שזה נחשב לגבולי. אולי בכלל לא הייתה סכרת ? איך אתייחס לממצאים ? ודבר נוסף ...העובר גדול בשבועיים מגיל ההריון היקף בטן גדול רק במס ימים מגיל ההריון מה שלפני חודש היקף בטן היה גדול בשבועיים וחצי מגיל ההריון .
אודה לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי סכרת הריונית - תגובה
פרופ' יריב יוגב07/10/2011הסוכרת אינה "נעלמת" תחת איזון תקין רוב הערכים יהיו תקינים גם בחריגות קטנות
אחת האינדיקצית לאיזון התקין הינה עליה מתונה או כלל לא במשקל האם והיקף בטן עוברי התואמת לשאר ההערכה הגנטית של הגדילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)