קצת מבולבלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קצת מבולבלת
    אלמוני
    18/10/2011

בת 32 שבוע 32+5 בעבר ילדתי מוקדם שבוע 29 בשל צירים כבר משבוע 26 צוואר רחם היה מאד קצר ופתוח...בהריון נוכחי זה אני נוטלת נרות פרוגרסטון פעמיים ביום. ומידי שבוע וחצי בערך אני מודדת אורך צוואר רחם. אתמול הייתי אצל רופא המטפל..בדק אותי באולטרסאונד ואמר שאורך הצוואר 30 (שבוע לפני זה היה37) וצצאר הרחם פתוח 1 ס"מ פאלינג וכן שלח אותי למיון. כשהגעתי למיון חיברו אותי למוניטור המוניטור הראה צירים לא סדירים מאד מועטים ובבדיקה נאמר לי שיש לי מחיקה של 30 אחוז ואורך צוואר 30 . שיחררו אותי הביתה ואמרו לי לחזור במידה ויש צירים או ירידת מים או דימומים. שאלתי היא כזאת . בשבוע כזה ולאור העבר לא הייתי אמורה להשאר תחת פיקוח? האם פתיחה של ס"מ יכולה להוביל אותי בימים הקרובים ללידה? מאיזה שבוע אפשר ללדת בבטחה (מבחינת העובר)? פתיחה של צוואר הרחם אמורה לקרות רק לקראת לידה בחודש תשיעי ? או שזה בסדר בשבוע שאני נמצאת? אני חוששת ללדת שוב מוקדם כמו בעבר....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קצת מבולבלת

הוספת תגובה

• קצת מבולבלת - תגובה

פרופ' יריב יוגב
    18/10/2011

לא ניתן לבקר על סמך הכתוב התנהלות בית חולים
    במידה ומעוניינת תאמי פגישת ייעוץ אישית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו