מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
תודה. והאם סקירה מכוונת תוכל לבטל?
לירן29/10/2011האם ביצוע סקירה מכוונת וייעוץ גנטי יוכלו לבטל לגמרי סיכון למומים פתוחים במערכת העצבים? או שבכל מקרה יש צורך במי שפיר?
אני מודה לך מאוד על תשובותייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות בנוגע לחלבון עוברי חריג!לירן27/10/2011
שלום
ביצעתי בדיקת חלבון עוברי בשבוע 16+5 (משום מה כתבו לי בטופס 16+2, האם זה משמעותי??) גם במשקל היה כתוב: 00 (משקלי הוא 54 ק"ג)
התוצאות נראות לא טובות:
AFP - 131.00 NG/ML 3.87 MOM ( < 2.00 MOM
HCG 123.00 IU/ML 4.26 MOM ( 0.20 - 3.00 MOM )
UE3 1.20 NG/ML 1.75 MOM ( 0.15 -99.99 MOM )
1:1446 סיכונים: הסיכון המשולב לתסמונת דאון לפי הגיל והבדיקות
1:1289 הסיכון לתסמונת דאון לפי גילך בלבד
בנוסף, ביצעתי סקירת מערכות מוקדמת ונמצא ממצא ציסטי בקוטר 6 מ"מ בחדר הימני של המוח. חוץ מזה הכל היה תקין, הרופא לא אמר דבר על עמוד השדרה ורק רשם "הודגם".
האם באמת התוצאות לא מבשרות טוב...?
אני על סף התמוטטות.
אודה לתשובותיכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות בנוגע לחלבון עוברי חריג! - תגובה
ד''ר אלי רימון28/10/2011הבדיקה חריגה מאוד
פני ליעוץ מסודר גנטי ורופא הריון בסיכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ציינתי פרט חשוב--
לירן28/10/2011בסקירת מערכות ראו את עמוד השדרה (כמה פעמים) והרופא לא אמר דבר.
הבנתי שהבדיקה החריגה יכולה להצביע על מומים במערכת העצבים- אך האם העובדה שהכל תקין באולטראסאונד לא מבטלת את החשד הזה?
והאם זה יכול להצביע על רעלת הריון??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ציינתי פרט חשוב-- - תגובה
ד''ר אלי רימון29/10/2011לא מבטל את הסיכון
בהמשך ההריון קיים גם סיכון מוגבר לרעלת הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. והאם סקירה מכוונת תוכל לבטל?
לירן29/10/2011האם ביצוע סקירה מכוונת וייעוץ גנטי יוכלו לבטל לגמרי סיכון למומים פתוחים במערכת העצבים? או שבכל מקרה יש צורך במי שפיר?
אני מודה לך מאוד על תשובותייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. והאם סקירה מכוונת תוכל לבטל? - תגובה
ד''ר אלי רימון30/10/2011התשובה מורכבת
אני מציע שתפני ליעוץ גנטי מסודר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)