דחוף ....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף ....
    הריונית
    17/11/2011

שבוע 37 בעבר ילדתי בשבוע 29 בשל צירים מוקדמים ...בהריון זה טופלתי עד שבוע 34 בנרות פרוגרסטרון . הריון זה עם סכרת שמטופלת על ידי תזונה.
    לפני שבוע הייתי במיון בשל צירים לא סדירים נאמר לי שיש לי מחיקה של 80 ופתיחה 1 סמ. היום בבוקר התעוררתי עם דקירות ברחם למעלה צד ימין כשאני נוגעת בנקודה של הדקירות יש לי מן כאב...ניגשתי לקופח ושם במוניטור הראה שיש צירים אך לא סדירים אולטרסאונד לא עשו לי כי לפני יומיים עשיתי...רופא טען שאין צורך ואמר שהכאבים אולי שהרחם נמתח....או הצירים. החשש שלי שאולי זה משהו שקשור לשליה ...דבר נוסף ....במוניטור שעשיתי היום וגם לפני שבוע במיון דופק העובר הראה מידי פעם מתחת ל 120 הראה בערך בין 110 עד 125. החשש שלי שמא הוא במצוקה הרופא אמר שזה תקין אולי הוא ישן .....צריך לאכול משהו מתוק.
    האם אני צריכה לבדוק שוב ??? הדקירות האלו לא מרגישות לי כמו צירים אלו ממש כאבים....האם דקירות מעידות על צירים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף ....

הוספת תגובה

• דחוף .... - תגובה

פרופ' יריב יוגב
    18/11/2011

במידה והכאבים ממשיכים או תחושת צירים דימום או ירידת מיים פני להיבדק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו