מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סכרת הריון ולחצי דם גבוהיםיהודית19/11/2011
שלום ד"ר.
אני מאובחנת כי סוכרתית החל משבוע 25.
בעמסת סוכר 50 גר יצאה לי 150.
ובעמסה של 100 3 ערכים לא תקינים.
התחלתי טיפול בדיאטה והיא לא עזרה לי אחרי שלא הרגשתי טוב ופניתי למיון בשל בעיה אחרת לגמריי החליטו לאשפז אותי גם בגלל סכרת לא מאוזנת וגם בגלל לחצי דם גבוהים.כאשר הגעתי למיון היה לי לחץ דם 165/95.
הייתי מאושפזת בסיכון גבוהה כי 4 ימים עשו לי בדיקת איסוף שתן 24 שעות יצאה תקין ושאין חלבון בשתן שזה אומר שאין רעלת הריון.
הביאו לי דיאטנית אחרת והתחלתי בדיאטה חדשה ואני דיי מאוזנת בצום וגם בין ארוחות.
בנוסף אני גם נמצאת במשקל גבוהה כי 130 קילו.
כאשר הייתי בבית חולים הבחנו אצלי גירודים בבטן ואחרי זה התשפת בכל הגוף ואני מתגרדת בכל המקומות בגוף הופיעו לי מין נקודות אדומות כאלו והן מתפנחות עוד יותר כאשר מגרדים...הרופאים הביאו לי משחה דמובט קרם שהיא לא עזרה לי מי יודע מה זה מרגיע לכמה שעות אחרי מקלחת.יתכן זה אולי PUPPP?
ממש מתגרדת ואפילו גירדתי ת'עצמי עד הדם ובכל אופן שיחררו אותי הבייתה להמשך מעקב באשפוז יום פעם בשבוע בסיכון ובבריאות האישה.
הלחצי דם עדיין גבוהים:בין 151/90 140/87...
האם זה יכול לסכן את העובר ומה אתה ממליץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכרת הריון ולחצי דם גבוהים - תגובה
פרופ' יריב יוגב19/11/2011נראה לי כי מדובר בשחלוב של מקרה מורכב של יל"ד סוכרת משקל עודף ןגרד
מומלץ מעקב מרפאה להריון בסיכון גבוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)