מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סכרתיפעת29/01/2008
באותו היום שגיליתי שאני בהיריון גם גיליתי שיש לי סכרת, ביקשו ממני להתחיל למדוד, אחרי 4 יימם התחלתי להזריק אינסולין ואחרי 7 ימים כבר הייתי מחוברת למשאבה. העובר החזיק מעמד רק 10 ימים, חצי שנה קודם היה לי את אותו הסיפור רק אז לא חשדו שיש לי סכרת. היום אני מחוברת למשאבה והתבקשתי להיות על ערכים של 90-120 במהלך כל היום. הרופא נתן לי הרבה בדיקות והוא חושד שהעובר לא התפתח בגלל הסכרת (אני רק 10 ימים אחרי ההפלה אז עוד לא יכולה לעשות את בדיקת הקרישיות למשל, אבל יעשה). יש לי גם תת פעילות בבלוטת התריס, כשנכנסתי להיריון היא הייתה מאוזנת, אחרי 7 ימי היריון היא צנחה (הרופא תרץ את זה בגלל הורמון השיליה שדומה במעבדה). אני מבינה שכשניכנסים להיריון יש פעילות הורמונלית מוגברת ואמרו לי שבניסיון הבא אם הסוכר יהיה נמוך אז כביכול יש לאן לגדול, ועדיף בבלוטה להיות בהיפו כדי שיהיה לאן לרדת, אבל אני לא שקטה מהעניין. אני הרגשתי בשני ההיריונות שאני יוצאת מדעתי וההורמונים משתוללים, האם זו באמת הסיבה מדוע העובר לא התפתח? האם זה מצדיק בהיריון הבא להתאשפז למספר שבועות כדי לעקוב מקרוב אחרי ההורמונים? כי האמת שזה מה שהייתי רוצה.כל רעיון אחר להורדת החרדה מההריון הבא יתקבל בברכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכרת
ד''ר אלי רימון03/02/2008אכן נראה שאת חווה תקופה קשה
הפתרון במסגרת מרפאת סוכרת בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)