מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון תאומים מונוכוריוני ביאומינכיסוסססססססססס08/12/2011
שלום רב
אני בהריון תאומים,שבוע 17, מוגדרת כהריון מונוכוריוני ביאמנכי ,ז"א יש מחיצה דקה בין העוברים.מהתחלה נאמר לי שזה הריון בסיכון ושרציתי להפסיק את ההריון גערו בי ואמרו למה להרוג עוברים וכו''' כרגע התברר שיש מיעוט מים באחד השקים והשני ריבוי מי שפיר. מה שנקרא ברפואה חשד להתחלה ל TTTS אני נמצאת כרגע במעקב ונאמר לי שאולי אצטרך ניתוח ,הניתוח זה שריפת מעבר כלי הדם בין העוברים!
רציתי לדעת עד כמה הדבר מסוכן לעוברים ולי?
והאם זה יכול להימשך כהריון תקין למרות כל הסיכויים?
ואם אני לא עושה את הניתוח מה יקרה?
בקיצור הסבר בבקשה על המקרה הנדיר שלי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון תאומים מונוכוריוני ביאומינכי - תגובה
ד''ר אלי רימון08/12/2011ההסבר מורכב מדי מכדי לסכמו באנטרנט.
אני מציע לך לפנות למכון הסונר בבית חולים תה"ש שם מבצעים את הפעולה ושם תעברי בדיקת סונר ותקבלי הסבר על מצבך+ הטיפול המומלץ+ תוצאות מקובלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)