סחרחורת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סחרחורת
    אח
    08/01/2012

שלום רב, אני בהריון תאומים שבוע 17. סה"כ מרגישה ממש בסדר + בדיקות דם שנעשו בשבוע שעבר הראו שתודה לאל הכל תקין כולל רמת המוגלובין העומדת על 12. ביום שבת בבוקר התעוררתי מתוך שינה עם סחרחורת נוראית ממש כל החדר הסתובב, שעברה אחרי מספר שניות והמשיכה לסרוגים כל עוד שכבתי והחלפתי תנוחות. מהרגע שקמתי מהמיטה הסחרחורת חלפה וחזרה רק בשעות הערב כאשר חזרתי למיטה אולם לא באותה עוצמה כמו בבוקר. היום בבוקר גם התעוררתי עם סחרחורת אולם חלשה יותר מזו שהיתה ביום שבת בבוקר ושוב כאשר קמתי מהמיטה הסחרחורת חלפה. האם הסיבה קשורה להריון או בכלל לאף אוזן גרון? חשוב לי להגיד שבזמן הסחרחורת עצמה אין לי תחושה של לחץ, דפיקות דם , דפיקות לב או חולשה. רק תחושת הסחרחורת. אודה להתייחסותכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סחרחורת

הוספת תגובה

• סחרחורת - תגובה

פרופ' יריב יוגב
    08/01/2012

רצוי להיבדק ע"י נוירולוג ורופא אאג
    פני לרופא המטפל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה. אכן נבדקתי שאלה נוספת

אח
    09/01/2012

שני הרופאים ציינו שכנראה מדובר במשהו וויראלי או בתזוזה של הנוזלים באוזן הפנימית שגורם לסחרחורות ושאין ממש טיפול שהם ממליצים עליו היות ואני בהריון פשוט להמתין בסבלנות שיעבור מעצמו. שאלתי אליך האם יש בכך סיכון להריון?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה. אכן נבדקתי שאלה נוספת - תגובה

פרופ' יריב יוגב
    09/01/2012

לא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו