מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התקצרות צוור הרחם המשך שמירה דחוףףףיעל10/01/2012
שלום רב,
נכנסתי אתמול לשבוע 35 לאחר שהייתי מאושפזת פעמיים עקב התקצרות צוור הרחם וצירים,באישפוז קבלתי פרסולט וזריקות להבשלת הריאות ואני מטופלת עד עכשיו באוטרוגוסטן .לאחר שחרור הומלץ שמירת הריון עד שבוע 36 אכן הרופא המטפל שלי מילא לי טפסים לשמירת עד תחילת שבוע 36 ,השבוע הייתי אצלו וכשאלתי אם אני ממשיכה בשמירה עד הלידה הוא לא כל כך ידע מה לענות לי ואמר לי שבעיקרון אני יכולה לחזור לעבודה מה שלא ניראה לי הגיוני אני גרה באשקלון ועובדת בתל אביב משאומר שהנסיעה הלוך וחזור לוקח לי 3 שעות שחלק ממנה אני עושה גם בעמידה בנוסך להליכה של כרבע שעה.בנוסף לזה שאני כבר לא ישנה בלילות וכואב לי הגב וזה אומר שאני יוצאת מהבית בשש וחצי בבוקר וחוזרת בשבע בערב.יש לציין שאני במעקב של פעם בשבוע מוניטור ואולטרסאונד ועד עכשיו כל פעם היו לי צירים והתקצרות של הצוואר מ26 ועד 35 השבוע הצוואר שלי נמצא ב30 וזה במנוחה מלאה שכיבה של 80 אחוז מהזמן,האם לחזור לפעילות רגילה לא אומר שאני יכנס ללידה מהר מאוד כלומר בשבוע 36 ?אם במצב של מנוחה עדיין יש לי צירים והתקצרות אני מפחדת לחזור ללחץ ללדת בשבוע 36 אומנם זה כבר לא פג אבל אני מניחה שעדיין עדיף ללדת מאוחר יותר.מה עושים ?האם משבוע 36 אין יותר צורך במעקב של צירים ואורך צוואר ?האם הגיוני להחזיר אותי לפעילות רגילה במצב הזה ? האם יש אם מי להיתעייץ ?האם במרפאה ללידה מוקדמת באיכילוב ניתן להגיע ללא טופס 17 והפנייה של הרופא המטפל ?עד מתי אני צריכה להמשיך את הטיפול של הנרות אוטרוגוסטן ? אודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקצרות צוור הרחם המשך שמירה דחוףףף - תגובה
פרופ' יריב יוגב10/01/2012אין הצדקה לשמירת הריון עקב צירים מוקדמים מעבר לשבוע 36
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו קי אז מה זה אומר ??
יעל10/01/2012שאני אלד בשבוע 36 ? שאין בעיה אם זה ? האם אין בעיה לחזור לפעילות מלאה ?עד מתי ממשיכים עם הנרות ? אין צורך במעקב יותר ?? כי מן הסתם לא יספיק להגיע למרפאה למעקב .אודה לתשובה קצת יותר מלאה .
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו קי אז מה זה אומר ?? - תגובה
פרופ' יריב יוגב10/01/2012קשה מאוד לדעת ללא בדיקה והערכה
מידת הסיכון הינה אינדיבדואלית ונקבעת ע"פ מקום העבודה סוג העבודה ומידת הסיכון להריון או לאם
במידה ומעוניינת תאמי פגישת ייעוץ אישית לצורת ייעוץ פרטני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)