מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפניה למרפאת הריון בסיכוןיעלי25/01/2012
שלום,
אני בהריון שני בשבוע 14 עם תאומים לאחר IVF.
ההריון הקודם הסתיים בקיסרי חירום בשבוע 37 עקב היפרדות שיליה (תינוקת בריאה). בנוסף, לפני הניתוח החל חשד לרעלת בעקבות עלית לחץ דם.
בהריון הנוכחי בשבוע שעבר החלה הפרשה דמית שנפסקה כעבור כשעה והוחלט שהדימום הוא מהצוואר ולא מהרחם. הרופא המטפל שלי מסרב להפנות אותי למרפאת הריון בסיכון בטענה שאין מה לעשות נגד היפרדות שיליה ולכן מעקב רגיל מספיק. ההריון הזה כל כך יקר לנו ואיני רוצה לאבד אותו חלילה בשל טיפול לא מתאים.
אשמח לקבל את חוות דעתכם:
1. האם עלי להיות מטופלת במרפאה להריון בסיכון או שמעקב רגיל בקהילה מספיק?
2. במידה וכדאי לפנות למרפאה, כיצד עוד אוכל להשיג הפניה אם הרופא לא מוכן לתת לי?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפניה למרפאת הריון בסיכון - תגובה
פרופ' יריב יוגב25/01/2012אין מטרת פורום זה להתיחס ליחסי רופא מטופל
יש מקום לייעות מסודר וניתן לשקול אסטרטגיות מניעה
במידה ומעוניינת תאמי פגישת ייעוץ אישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)