מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפחתת עובריםורד14/02/2012
שלום רב,
אני צפויה לעבור הפחתת עוברים משלישיה לתאומים ורציתי לשאול כמה זמן מנוחה צריך לאחר ההפחתה. אני מבינה שאני משתחררת הביתה אחרי כמה שעות. להלן מספר שאלות:
1. האם עלי לשכב כל היום?
2. מתי לחזור לפעילות רגילה?
3. מתי העוברים יוצאים מכלל סכנה בשל הדיקור?
4. האם ההריון הוא הריון בסיכון גבוה יותר בהשוואה להריון תאומים ללא הפחתה?
5. האם בהריון תאומים לאחר הפחתה יש יותר סיכוי ללידה מוקדת- בהשוואה להריון תאומים שלא עבר דילול
6. האם מומלץ לצאת לשמירת הריון גם אם אין אינדיקציה רפואית בשלב הזה?
יש לציין שאני גרה באיזור השרון ונוסעת כל יום למרכז ( מעל שעה נסיעה).
תודה מראש על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפחתת עוברים - תגובה
ד''ר אלי רימון14/02/20121. האם עלי לשכב כל היום? כן
2. מתי לחזור לפעילות רגילה? 2-3 ימים
3. מתי העוברים יוצאים מכלל סכנה בשל הדיקור? מספר שבועות
4. האם ההריון הוא הריון בסיכון גבוה יותר בהשוואה להריון תאומים ללא הפחתה? כן
5. האם בהריון תאומים לאחר הפחתה יש יותר סיכוי ללידה מוקדת- בהשוואה להריון תאומים שלא עבר דילול-כן
6. האם מומלץ לצאת לשמירת הריון גם אם אין אינדיקציה רפואית בשלב הזה?לא, אלא אם מופיע סיבוך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה-המשך
ורד15/02/2012טוב עכשיו אני עוד יותר בלחץ ומקווה שהכל יעבור בשלום.
מדוע אחרי דילול יש יותר לידות מוקדמות ומה קורה לעובר שדולל, נשאר עד הלידה או מתמוסס לאט לאט לאט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה-המשך - תגובה
ד''ר אלי רימון16/02/2012מתמוסס עם הזמן
נוכותו עדיין יכולה לגרום למעין "דלקת " ברחם וללידה מוקדמת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)