הריון מחוץ לרחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון מחוץ לרחם
    דניאלה
    18/02/2012

שלום,
    אני בת 38 (ללא ילדים או הריונות קודמים) הייתה לי הזרעה שלוותה בזריקות גונאל ונרות פרוגסטרון כתמיכה והסתיימה ביום חמישי בהריון מחוץ לרחם ((שבוע 5+4).
    צילום הרחם שנעשה לפני חודשיים היה תקין כמו כן לא היו לי דלקות באגן בעבר- למה זה קרה לי אם כך - ניתן לדעת ?
    כמו כן ההריון הסתיים בזריקת מטוטרקסט ביום חמישי,
    היום בבוקר התעוררתי עם סחרחורת ויש לי כל היום כאב בטן (לא חזק) אבל עדיין מטריד בבטן התחתונה באיזור האגן,הגזים בבטני יוצאים אך בכאב, סוג של לחץ בבטן התחתונה, הייתי בבוקר בבי"ח עשו לי אולטראסאונד ,בדיקת שתן וספירת דם כולל הומוגלובין ,התוצאות היו כנראה בסדר כי לאחר מספר שעות שחררו אותי הביתה ואמרו לי לעשות מעקב בטא במהלך כל החודש, אך אני עדיין מוטרדת בגלל כאבי הבטן באיזור האגן.
    האם כאבים אלו נורמליים לאחר מטוטרקסט או שאני מפתחת איזו דלקת בחצוצרה או בתוספתן? (אני כבר לא יודעת מה יש לי ולאיזה רופא בכלל לפנות ..)
    אשמח לחוות דעת בהקדם.
    תודה ושבוע טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון מחוץ לרחם

הוספת תגובה

• הריון מחוץ לרחם - תגובה

ד''ר אלי רימון
    18/02/2012

מציע שתפני לבדיקה אצל רופא הנשים המטפל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הירון מחוץ לרחם

דניאלה
    20/02/2012

תודה לאל כאבי הבטן כמעט חלפו (את הזריקת מטוטרקס) קבלתי לפני 72 שעות והיום אני ובעלי קיימנו יחסי מין לא מלאים כלל ,רק בנגיעות ...(ללא חדירה כלל אך עם אורגזמה שלי),
    האם זה מסוכן להחלמה שלי ועשינו משהו שלא היינו צריכים לעשות?
    תודה מראש על תשובתך,
    דניאלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הירון מחוץ לרחם - תגובה

פרופ' יריב יוגב
    20/02/2012

לא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון מחוץ לרחם-בעייה עם הבטא - תגובה

פרופ' יריב יוגב
    21/02/2012

זה לא הפורום הנכון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו