דימום בשליית פתח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום בשליית פתח
    פיצית
    21/02/2012

שלום,
    כיום אני בשבוע 25 + 4, מאובחנת שליית פתח מרכזית. לאחרונה אושפזתי בבית חולים בשל דימום. הייתי מאושפזת 6 ימים, לאחר מכן שוחררתי וכיום אני בשמירת הריון עד הלידה.
    היה לי פרץ של דימום חד פעמי, שפסק עוד באותו היום, ומאז הפרשות חומות.
    1. מאז האשפוז עברו כבר שבועיים ועדיין יש לי הפרשות חומות. האם הן אמורות להיפסק מתישהו? האם ימשיכו עד הלידה?
    2. יש לי את הפחד שהדימום יחזור ואני אאלץ ללדת מוקדם. איזה שבוע הוא הכי מוקדם שאפשר ללדת תינוק בריא? לאחר שהמוח,הלב,הריאות התפתחו, ולא יהיה נזק חמור?
    3.כמו כן מאז שנתנו לי בבי"ח זריקה להבשלת הריאות, כנראה פגעו באיזה עצב. כי כל הצד שמאל של הגוף כואב לי. הגב התחתון עם הקרנה לישבן והרגל, דבר שגורם לי לצלוע. מה אפשר לעשות בנושא? יש איך לטפל בזה? זה אמור לעבור מתישהו במהלך ההריון? אחרי ההריון?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום בשליית פתח

הוספת תגובה

• דימום בשליית פתח - תגובה

פרופ' יריב יוגב
    22/02/2012

1. תיתכן הפרשה חומה
    2. רצוי אחרי שבוע 34
    3. אינני צשוכנע כי קשור לזריקה פני להיבדק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום בשליית פתח

פיצית
    22/02/2012

שלום,
    בהמשך לשאלתי.
    1. ההפרשות יכולות להימשך עוד הרבה זמן?
    2. למי אני פונה בקשר לכאבי גב? רופאת נשים? או רופא משפחה?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו