טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בבדיקת אולטרסאונד שבוצעה לי היום (שבוע 17 בדיוק), נצפה עובר המתאים לשבוע 16.3. לפני שבועיים בסקירת מערכות מוקדמת העובר היה גדול ביום או יומיים (כלומר בשבוע 15 התאים ל-15.1 או 15.2). בכל הבדיקות שבוצעו לי עד אז העובר היה גדול בכחצי שבוע מגילו הרשמי. האם עשוי להיות חשד להאטה בגדילה? אם כן, מה עליי לעשות?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר