סקירת מעכות שלישית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקירת מעכות שלישית
    ענת
    13/03/2012

ד"ר שלום רב,

אני בשבוע 33 ואני לא יודעת אם אני כדאי או לא לעשות סקירת מערכות שלישית אני ממש מבולבלת מעניין זה.

להלן פירוט מעקב רפואי:
    את הסקירות הראשונה והשניה ביצעתי באופן פרצי אצל פרו' ידוע בתחום זה, סקירה ראשונה היתה תקינה בעוד שבסקירה שניה נמצא אגני כליות מורחבים מעט (5 מ"מ) נוכח האמור ביצעתי בשבוע 28 סקירה מכוונת בה נמסר לי כי הבדיקה יצאה תקינה.
    כמו כן במהלך ההריון בשבוע 18 לערך ביצעתי בדיקת מי שפיר אשר יצאה תקינה.

עוד אציין כי בהריון הקודם התגלה מום לבבי בעובר בעת ביצוע הסקירה הראשונה ולכן עברתי הפסקת הריון, נוכח האמור בהריון הנ"ל ביצעתי 3 פעמים אקו לב עובר- בשבוע 18, שבוע 22, ושבוע 24 ובכל שלושת הבדירות האקו לב יצא תקין.

את מעקב ההריון אני גם עושה באופן פרטי אצל מנהל מחלקה באחד מבתי החולים בארץ אשר גם הוא מוכר מאוד וכל ביקורת הוא עושה לי בדיקת אולטרסאונד ומדידות.

שאלתי היא האם יש צורך בסקירה שלישית, אני מאוד מבולבלת ולא יודעת מה לעשות.

אודה לך אם תביע דעתך בענין.
    בתודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקירת מעכות שלישית

הוספת תגובה

• סקירת מערכות שלישית - תגובה

ד''ר אלי רימון
    13/03/2012

אין לי תשובה חד משמעית בנושא זה
    למה שלא תתיעצי עם הרופא הפרטי שמכיר את מהלך ההריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ענת
    13/03/2012

שאלתי אותו אבל התשובה לא היתה חד משמעית, אמר כי אין משהו שמבחינה רפואי אצלי דורש את זה אבל רק בסקירה שלישית רואים יותר בבירור.

ככה שתשובתו לא עזרה לי לקבל החלטה.

אתה מציע בדרך כל לבצע סקירה שלישית גם אם אין ממצא רפואי שדורש זאת במקרה ספציפי אלא רק בשביל "לחפור" עוד ולבדוק יותר לעומק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

ד''ר אלי רימון
    13/03/2012

צודק לחלוטין
    ההחלטה היא שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו