מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התחלה של הפרדות שלייהש29/03/2012
שלום,
אני בשבוע 14. הריון קודם הסתיים בשבוע 13 כתוצאה מירידת מים והמטומה (הריון שלווה בדימומים מדי פעם משבוע 6). לאחר שלפני שבוע ויומיים היה לי דימום חד פעמי קל (יום לאחר שקיפות עורפית) וגם אתמול היה שוב דימום חד פעמי קל, נגשתי לבדיקה אצל הרופא והוא ראה התחלה של הפרדות שליה. הוא מיד הורה לי על חופשת מנוחה של 15 יום בינתיים עד לבדיקה הבאה. השאלה שלי, מה כוללת המנוחה, האם עדיף לשכב כל היום, או שניתן לשבת מול המחשב/ טלויזיה וכו'.. האם במנוחה הכוונה שלא כדאי לי לצאת מהבית כלל?
ושאלה נוספת:
האם יש סיכוי לאיחוי השליה/ סיכוי שהמצב יישתפר?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התחלה של הפרדות שלייה - תגובה
פרופ' יריב יוגב29/03/2012ניתן לשבת מול מחשב וטלביזיה
להמנע מיחסי מין ופעילות גופנית מאומצת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתחלה של הפרדות שליה- המשך
ש29/03/2012האם אסור לצאת מהבית? למשך כמה זמן עלי להמשיך במנוחה הכללית? שבועיים שלמים ללא יציאה מהבית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתחלה של הפרדות שליה- המשך - תגובה
פרופ' יריב יוגב29/03/2012תתיעצי עם הרופא שהמליץ אינני יודע את מצבך ולא יכול לגבש המלצה ללא בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתחלה של הפרדות- כעת אני חולה..
ש01/04/2012בשלושת הימים האחרונים אני חולה בשפעת כנראה.
זה התחיל בשיעולים מטרידים והיום זה מלווה כבר בנזלת והתעטשויות רבות.
אני מרגישה שגם השיעולים וגם ההתעטשויות מרעידים לי את הבטן ומכווצים אותה.
האם הם יכולים לגרום לסיכון או להחמרה של ההפרדות, הרי התבקשתי לנוח בצורה מוחלטת אך ההתעטשויות והשיעולים גורמים לרעידה ולהתכווצות הבטן..
תודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתחלה של הפרדות- כעת אני חולה.. - תגובה
פרופ' יריב יוגב01/04/2012לא
וגם אין באמת מה לעשות, נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ש01/04/2012נכון, אין מה לעשות לצערי, אך אני מנסה כל הזמן להאבק בהתעטשויות ושיעולים כי אני חוששת, ואם אדע שזה לא מחמיר, אוכל לא להגביל את עצמי.
תודה בכל מקרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)