מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נופלת בין הכיסאותחנה04/04/2012
יש לי בעיית כאבי גב עוד מתחילת השליש השני להריוני המגבילה אותי בתנועה ומקשה על רגל ימין (גם יצאו לי דליות עקב העומס)
כרגע, אני נמצאת בשבוע 33 להריוני
אורטופד בדק אותי וחושש לדלקת אך לא ניתן לטפל בה היות ואני מתקדמת בהריוני.
ביקשתי מרופא נשים למלא עבורי טפסים לשמירת הריון אך הוא אמר שהאורטופד ימלא היות והבעייה קשורה לתחום לו.
עכשיו התברר לי שאת הטופס רק רופא נשים יכול למלא.
מה אני יכולה לעשות ואיך להתנהל מול הרופא?
האם רופא נשים חייב ומחוייב למלא לי טופס באם אמציא עבורו אסמכתא מאורטופד, או שהתשובה שלו אומרת לי לא פשוט מאוד? או שיש פיתרון אחר?
עליי לציין שהפסקתי לעבוד רק מהשבוע ה31 כי הקש שבר את גב הגמל ולא יכולתי עוד.
בינתיים אני מנצלת ימי מחלה שצברתי בגלל הוותק בעבודתי אבל זה לא יספיק לי עד לתאריך הלידה המשוער.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נופלת בין הכיסאות - תגובה
ד''ר אלי רימון05/04/2012רופא הנשים בלבד מוסמך למלא שמירת הריון אך איננו חייב אם לא השתכנע בצדקת התביעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)