מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קריש דם בתחילת הריוןקרן12/04/2012
ד"ר שלום רב
יש לי מס' שאלות אודה לך עם תענה לי
בשבוע 6+5 +דופק התחיל דימום חזק שנמשך יומיים פניתי למיון ההריון תקין צואר רחם סגור +קריש דם 7 מ"מ באותו יום פניתי לרופא נוסף שאמר שזה קרומים שהצטברו וראה בבירור את האיזור המדמם
הרופא ראה את איזור הדימום ואמר שזה קצת קרוב לשלייה אך השלייה עוטפת את העובר. כיום שבוע לאחר מכן יש עדיין הפרשות של גרגירים חומים
האם זה נקרא המטומה?
האם זה אמור להיספג עד סוף שליש ראשון?
האם זה יכול להיספג ולחזור בשלבים מאוחרים ?
האם יש סכנה להיפרדות שלייה?
האם זה נקרא בשלב כל כך מוקדם שליית פתח למרות שהשלייה עוטפת את העובר?
עדיין יש מידי פעם הפרשות עם גרגירים חומים מה זה אומר והאם אמור להיפסק?
אציין שאני עם קלקסן 40 מ"ג מתחילת ההריון עקב פקטור 5 ליידן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריש דם בתחילת הריון - תגובה
פרופ' יריב יוגב13/04/2012ללא בדיקה לא ניתן לדעת
יתכן ומדובר בהמטומה קטנה או דמום הקשור להשרשה
כמו כן עצם הטיפול בקלקסן מעלה הסיכוי לדימום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)