צוואר רחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צוואר רחם
    ש
    16/05/2012

שלום,
    אני נמצאת בשבוע 20+5. הריון קודם הסתיים בהפלה שבוע 13 כתוצאה מהפרדות שלייה וירידת מים מוקדמת- צוואר רחם היה סגור לחלוטין.
    בהריון זה התגלתה התחלה של הפרדות שלייה בשבוע 13, הייתי במנוחה כללית כשבועיים ומאז אני בהפחת פעילות (משתדלת לא להתאמץ הרבה) בהמלצת רופא מטפל. מאז לא היו דימומים. בשבוע שעבר הרגשתי לחץ בבטן תחתונה ותחושת כבדות והלכתי להבדק, אורך הצוואר שנמדד היה תקין - 4 מ"מ, הרופא אמר שהלחצים נובעים כנראה מהתרחבות הרחם.
    יש לציין שאני עדין מרגישה מדי פעם, בעיקר בערבים, תחושה של כבדות/ לחץ באיזור הבטן התחתונה ( מאז שבוע 16-17 בערך).
    הבדיקה הבאה היא בעוד 13 יום בערך (סקירה מאוחרת). האם יש מקום ללכת ולהבדק פעם נוספת, או שניתן להמתין עד הסקירה (אני מאוד לחוצה כמובן, לאור תוצאות ההריון הקודם).
    במצב כזה, מה התכיפות שמומלץ להבדק? במקרה של התקצרות צוואר, תוך כמה זמן זה קורה ?
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צוואר רחם

הוספת תגובה

• צוואר רחם - תגובה

ד''ר אלי רימון
    16/05/2012

ניתן להמתין לסקירה
    כדאי לבדוק אורך תואר כל שבועיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו