מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחרי החזרת עוברים - דלקתרות12/06/2012
שלום דוקטור
ביום ראשון 10/6/12 החזרתי 3 עוברים טריים במסגרת טיפולי i.v.f
ביום שישי הבא 22/6/12 יש לי בדיקת בטא ראשונה
היום התחילו לי כאבי בכב תחתון. היה לי אותו דבר לפני 10 שנים והתברר שזו דלקת בשריר וטופלתי בארקוקסיה וולטרן.
מחר יש לי תור לרופא משפחה - האם אתה שתרופות אלו במידה ויוצעו לי הם בטוחות לשלב בו אני נמצאת
אני חוששת שרופא המשפחה לא יודע בדיוק מה מותר ומה אסור
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי החזרת עוברים - דלקת - תגובה
ד''ר אלי רימון13/06/2012אלה שציינת לא בטוחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית תודה - היום נפגשתי עם אורטופד
רות13/06/2012יש לי דלקת בעצב השריר בגב תחתון
הוא חשש לתת לי כל כדור שהוא ונתן לי רק משחת טראומיל
זו משחה הומואופטית יותר בטוחה ממשחת וולטרן לדבריו.
אבל נראה שהדלקת מחמירה ומשחה זו לא תעזור לעצור את הכאבים.
האם ידוע לך איזה כדורים כן מותרים? או שאמשיך לסבול כאבים עזים מאוד
אני יודעת שאתה רופא נשים ולא אורטופד, אבל אולי נתקלת במקרים שהיו לנשים במצבי ושמעת על כדורים שכן עוזרים אך בטוחים??
מודה לך על תשובותיך
חוששת לקחת כדורים שיזיקו במידה ואכן יהיה הריון
אך מצד שני קשה להמשיך כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית תודה - היום נפגשתי עם אורטופד - תגובה
ד''ר אלי רימון14/06/2012ניתן לבדוק כל טיפול שיוצע לך במרכז הטרטולוגי באסף הרופא או בהדסה עין כרם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)