קשת אאורטה הכפולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשת אאורטה הכפולה
    vn882087
    25/06/2012

שלום אני בשבוע 21 נמצא בעובר קשת אאורטה הכפולה בלב הרופא המטפל הפנה אותי למרפאה בסיכון גבוה להמשך מעקב עד ללידה (כרגע אני ממתינה לתוצאות מי השפיר שביצעתי בבית החולים בלינסון)

יש לי בעיה לגבי מקום עבודתי לפני חודש וחצי חודשיים עברנו למקום אחר וקיום אני עובדת בתוך הייצור כאחראית קו ייצור - אני עובדת עם מכונות עיבוד שעבודתם מתבצע ע"י חומרים כימיקליים כמו אמולסיה ושמנים בכל מיני סוגים שהם גורמים לאידוי חומרים רעילים באוויר הדבר הנ"ל גורם לי להריח בכל יום חומרים רעילים מתכות חומרי פלסטיק,שמן ועוד .... עקב כך אני מקיאה ולא מרגישה טוב במהלך היום בעבודה ברצוני להדגיש שבהריון הקודם גם התעלפתי בייצור עקב הממצאים והרעש של המכונות משפיע גם כן

ברצוני לשאול האם אני זכאית לקבל שמירה או לחילופין אשמח לדעת מה ניתן לעשות בנידון

אודה לעזרתכם ממש קשה לי זה הריוני השלישי עד היום אני עובדת באותו המקום
    רק שעכשיו ירדתי לייצור עצמו מה שפעם הייתי יושבת בהנהלה וכך לא מרגישה דבר מהייצור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשת אאורטה הכפולה

הוספת תגובה

• ממתינה לתשובה

vn882087
    28/06/2012

במידה וזה לא הפורום הנכון אשמח לדעת למי פונים ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשת אאורטה הכפולה - תגובה

ד''ר אלי רימון
    28/06/2012

במקרה כזה יש לפנות לרופא תעסוקתי
    הוא יכול לקבוע אם את יכולה לעבוד באותו המקום או שיש צורך להעביר לתפקיד אחר
    לגבי החשיפה לחומרים צריך להגדיר בדיוק באיזה חומרים מדובר ולפנות למרכז הטרטולוגי בבית חולים הדסה להתיעצות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה עזרת לי מאוד

vn882087
    28/06/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו