תנועות עובר חלשות יותר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תנועות עובר חלשות יותר
    ש
    09/07/2012

שלום,
    אני שבוע 28+3, בשבועות האחרונים הרגשתי את תנועות העובר בצורה משמעותית לאורך כל היום. כמעט כל נסיעה, אכילה, תזוזה ואפילו שתיית מים גרמו לו לזוז ובדרך כלל גם לאורך זמן עם תנועות די חזקות. מיום שישי, חוזק התנועות לאורך היום ירד וגם קצת כמותן.. רק פעם או פעמיים ביום הוא פתאום מתעורר לשעה או יותר ומתחיל לבעוט חזק (בדר"כ בערב/ לילה) ואז שוב חוזר חלילה, התנועות מורגשות, אך עדינות בצורה משמעותית ממה שהורגלתי.. השאלה היא האם יש סיבה ללכת לבדוק במוניטור את הנושא? או עצם זה שפעם פעמים ביום הוא מתעורר כמו שצריך, זה בסדר?
    יש לציין שאני מאוד מודאגת, וכל פעם שאני מחליטה שהגיע הזמן לבדוק הוא פתאום מתעורר.. אך זה ממש מדאיג אותי שחוזק התנועות ירד יחסית.. כמו כן יש לי בדיקה מחר בערב אצל הרופא..
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תנועות עובר חלשות יותר

הוספת תגובה

• תנועות עובר חלשות יותר - תגובה

ד''ר אלי רימון
    09/07/2012

גשי לבדיקה במוקד או במיון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסבר נוסף

ש
    09/07/2012

אני שוב אסביר- אני כן מרגישה אותו לאורך היום, אך התנועות חלשות יחסית (וקצת מועטות יותר).. ואז פעם- פעמים ביום הוא מתחיל לזוז לאורך זמן (חצי שעה -שעה) והתנועות הופכות לחזקות יותר כמו שהיה לפני.. למשל עכשיו, הוא התעורר פתאום לאחר שרוב היום היה רגוע יחסית..
    האם ההמלצה עדין ללכת?
    שוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו