סכרת הריונית שבוע 38

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סכרת הריונית שבוע 38
    גלי
    19/09/2012

בת 39. לפי תאריך מחזור אמורה ללדת בעוד 8 ימים , ולפי אולטראסאונד 5 ימים לאחר מכן.
    בבדיקת דם לפני שבוע נמצא כי סוכר תלת חודשי 6.6 כאשר לפני 3 חודשים היה 6.
    הסכרת מאוזנת בדיאטה או כך חשבתי(כמו ב-3 הריונות קודמים), וללא אינסולין. אני מודה כי לא הקפדתי הפעם על בדיקות ביתיות במהלך כל היום , ולפעמים בין הארוחות התפתתי ואכלתי סוכרים שאסורים לי. (ואז פחדתי לבדוק...).

כוון שאין תורים במרפאת סיכון שלי עד לאחר הלידה, שאלתי היא מתי הרופאה אמורה להפנות אותי ללידה ? (היא לא מטפלת בהריונות בסיכון) בתאריך הראשון , לפי מחזור (כמו שבעבר נשלחתי בו לזרוז) או בתאריך השני 5 ימים אח"כ.
    הערכת משקל עובר לפני 10 ימים היא 2950 גר'.

אני חוששת שהרופאה תפנה אותי מייד לבי"ח לזרוז לידה , כוון שאינה מתמצאת בהריונות בסיכון ולא תרצה לקחת אחריות..

האם לדעתך אפשר לחכות עם זרוז הלידה ועד מתי?

בתודה מראש וברכת שנה טובה ומבורכת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סכרת הריונית שבוע 38

הוספת תגובה

• תודה על התשובה בנושא סכרת הריונית

גלי
    19/09/2012

אני רואה שד"ר רימון שלח לי תשובה. אז תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סכרת הריונית שבוע 38 - תגובה

פרופ' יריב יוגב
    23/09/2012

החלטה על זרוז בסוכרת לוקחת בחשבון מספר נתונים כגון הערכת משקל ניטור עוברי מידת בשלות צוואר הרחם ומידת האיזון הסוכרתי
    כך שלא ניתן לתת המלצה באינטרנט
    במידה ומעוניינת בייעוץ אישי קבעי פגישת ייעוץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו