מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימום שבוע 10 הריון תאומיםאדל2720/09/2012
שלום ,
היום נכנסתי לשבוע 10, הריון תאומים לא זהים לאחר ivf לוקחת אנדומטרין 2 ביום 100 מג
הרופא אמר לי להפסיק את התמיכה בשבוע 9 שזה יום חמישי שעבר הפסקתי וביום שישי החלטתי שאני ממשיכה במינון של 1 לעוד שבוע , לפני כיומיים היה לי הפרשה חומה אז חזרתי למינון של 2 אנדומטרין , והיום כשהתעוררתי משינה כדי להתפנות פשוט יצא מימני בזרם קצת מים ואז דם ,הלכתי לרופא ישר אחרי והוא אמר שהכול בסדר ברוך השם יש דופק כשהוא בדק לי את צוואר הרחם הוא אמר שהכול תקין אך המשיך לרדת לי דם .
הייתי רוצה האם יש סיכון להמשך ההריון?
והאם כדאי לי לעבור למרפאה של הריון בסיכון?
ומה אני יכולה לעשות כדי למנוע את הדימום?
אודה על תשובה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום שבוע 10 הריון תאומים - תגובה
ד''ר אלי רימון21/09/2012הייתי רוצה האם יש סיכון להמשך ההריון? בכל מקרה של דימום יש סיכון מוגבר להפלה
והאם כדאי לי לעבור למרפאה של הריון בסיכון? התיעצי עם הרופא המטפל
ומה אני יכולה לעשות כדי למנוע את הדימום? לנוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)