מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מרפאה למניעת לידות מוקדמותמיתר17/10/2012
שלום,
אני בהריון 3 שבוע 23+
הריון ראשון- לידה במועד
הריון שני קיסרי חרום בשבוע 28+ עקב מחיקה מלאה וצירי לידה. לא הייתי בשמירה. פתלוגיה ותרביות תקינות.
הריון נוכחי- ללא תפר צוואר רחם.
משבוע 19+ בשמירה עקב לחצים בבטן תחתונה ובנרתיק. בהמשך צירים וצוואר דינמי שהגיע בשיא ל- 70 אחוז מחיקה. סגור אבל רך.
מטופלת בפרוגסטרון 200 פעמיים ביום+ נפידיפין 30 מג פעם ביום.
עדיין מרגישה התקשויות מדי פעם (פחות מאז תחילת נטילת הנפידיפין) ובעיקר לחצים בבטן תחתונה ובנרתיק (בעיקר בהליכה ועמידה גם למשך זמן קצר- גיחה לשרותים למשל)
מרגישה גם מן פעימות בנרתיק (גם בשכיבה).
מרגישה תנועות עובר תקינות (גם ממש בבטן התחתונה).
מטופלת בקופ"ח. ההריון מוגדר בסיכון. ביקורת אצל הרופאה אחת לשבוע כולל אורך צוואר.
האם מומלץ להגיע גם למרפאה למניעת לידות מוקדמות? אני בשמירה בשכיבה ומדובר בנסיעה של חצי שעה. אני חוששת בעיקר מהמתנה ממושכת.
אודה לחוות דעתך,
תודה
9* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרפאה למניעת לידות מוקדמות - תגובה
ד''ר אלי רימון17/10/2012אין צורך את מטופלת היטב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על המענה המהיר
מיתר18/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)